Copy
Nyhedsbrev 26. dec. 2015
Se dette nyhedsbrev i din browser
Det blev ikke til meget sne i slutningen af 2015, men en enkelt dag faldt der dog et par cm. I stedet for snerydning og lignende snesysler kan vi så anvende juledagene til at skrive og udsende årets sidste nyhedsbrev.

Det er knap 1 år siden jeg åbnede butikken i Vester Kirkestræde i Randers og sikke et år det har været. Det har været en fornøjelse at vise mine malerier frem. Med 2 ugentlige åbningsdage er det lykkedes at skabe en lille oase, hvor folk flittigt kommer forbi og hilser på. I år har der ligget mange af mine Artmoneys under folks juletræer og det har været spændende at være med til at udbrede kendskabet til Artmoney.


På Colorida Art Gallery i Lissabon hænger mine malerier stadig, da der har været god interesse for dem.
Malerierne har også givet os en tur til Rotterdam, hvor vi deltog i kunstmessen EuropArtFair. På messen mødte vi gode udenlandske og danske kollegaer med mulighed for fremtidig samarbejde. Vi boede på "ArtHotel" der er udsmykket med forskellig kunst på gange og værelser.
Lokalt har jeg udstillet på plejehjemmet Borupvænget i Randers i perioden 1. september - 30. november.
Som noget nyt har jeg holdt workshop for nogle af medarbejderne på virksomheden GEO. Vi mødtes i kantinen efter arbejdstid og efter et oplæg arbejdede vi med små malerier på 40 x 40 cm i nogle timer. Efterfølgende blev malerierne udstillet  på GEO.
Jeg har igen været i Sorø hvor jeg underviste 8 damer. Det blev en spændende dag hvor der blev arbejdet intenst med forskellige former for landskabsmaleri.
Hos kunstterapeut Berit K. Nylund i Ribe har jeg i november været på 1 uges kursus. Meget inspirerende og anderledes - i stedet for at arbejde med maleteknikker på lærredet, arbejdede vi med kunsten indefra. Det gav nye udtryk og malerierne har efterfølgende været udstillet i Berits galleri "GALLERIBE" i november og december.
Nyt maleri inspireret fra kursus i Ribe
Kig indenfor hos Galleri Fredslund i 2016
I 2016 lægger vi ud med udstilling på Skattecenteret i Herning og udstilling på Landbosyd i Åbenrå og flere opgaver venter i løbet af året. Husk i kan følge Galleri Fredslund på links nedenfor.
RIGTIG GLÆDELIG JUL  OG ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR til Jer alle. Tak for året der nu næsten er gået, tak for hyggelige besøg i min butik, tak for gode oplevelser og nye udfordringer, når jeg har arbejdet med nogle af de spændende opgaver I har givet mig  - jeg glæder mig til at se Jer igen og til at vise Jer min nye kunst i året der kommer.
Mange glade hilsner fra

Galleri Fredslund
Galleri Fredslund på Facebook
Galleri Fredslunds hjemmeside
Copyright © 2015 Galleri Fredslund, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp