Copy
Nyhedsbrev 30. oktober 2014
View this email in your browser
En dejlig varme omgiver os, det eneste der røber det er efterår, er de flotte gyldne farver i naturen.

Siden sidst
Udstillingen Rotterdam International Art Fair gik fint. Firmaet bag, Global Art Agency, udgiver i foråret 2015 bogen “Contemporary Art of Excellence Book” - investable art 2015 og jeg er kommet gennem nåleøjet og fået tekst og malerier med. Bogen sendes blandt andet til museer, gallerier, kunstkritikere og lignende steder. Mere info på hjemmesiden når bogen er udkommet.
Traditionen tro udstillede jeg med Kunstgruppen 7-9-13 på Højriis i Randers. Det var en fin udstilling med godt vejr og mange gæster. I år var der gæsteudstilling med Bodil Bach Pedersen (malerier) Bente Kallehauge (filtet uld) og Lilleskolen, Randers (Ugler i mosen)
Blå Kors i Hobro har købt 2 malerier af mig i forbindelse med hjemmets 50 års jubilæum d. 25. okt. De 2 malerier, som vises nedenfor, er blevet til gennem et samarbejde med Blå Kors hjemmet og udtrykker med symboler hjemmets arbejde.
Nu og et par måneder frem
Pt. har jeg malerier udstillet på Vorup Skole og på Hospice Randers.
1. - 2. nov. udstiller jeg på messen ”Gør din bolig bedre” samt ”Liv & Stil – Smagen af Danmark” messen i Gigantium, Aalborg, og d. 4. nov. hænger jeg malerier op i Randers Tandklinik, St. Voldgade.
16. nov. er der Kunstruten i Vorup hvor kunstnere i hele Vorup bydelen holder åbent - jeg har Jane Wieben fra Skørping med som gæsteudstiller

Spændende nyt !
Jeg skal interviewes til udsendelsen "Det Gyldne Snit" som produceres af Silkeborg Lokal TV og sendes på Kanal Østjylland under TV2. Der er endnu ikke fastsat en dato for hvornår udsendelsen bliver vist, men følg med på min hjemmeside
Udstilling i New York i 2017 - ja det er et stykke ude i fremtiden, men sandt er det at Artifact Gallery på Manhatten har henvendt sig for at lave en udstilling med mine malerier. Udstillingen er 6. - 24. sept. 2017.

Kig ind i galleriet på Kildevej, men ring gerne i forvejen og aftal dag og tid, så er jeg klar med kaffe og en lille snak. I er også velkomne som gruppe - kunstforening, pigegruppe eller hvis man bare er interesserede.

Næste nyhedsbrev forventes udsendt i slutningen af 2014 og indtil da ønsker jeg alle et dejligt efterår

Kirsten Fredslund Jæger
Copyright © 2014 Galleri Fredslund, Alle rettigheder forbeholdes.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
facebook/gallerifredslund
www.gallerifredslund.dk
kirsten@jojaeger.dk