Copy
Nyhedsbrev 13. april 2016
Foråret er her, solen skinner dejligt og udstillingerne hos Skat i Herning og Landbosyd i Åbenrå er afsluttede. 
Maleriene fra udstillingen hos Colorida Art Gallery i Lissabon er på vej hjem, så lige nu udstiller jeg på Blå Kors' hovedkontor i Silkeborg, hvor malerier hænger hele sommeren.
I påsken deltog jeg igen i Randers Artweek, denne gang med udstilling i min butik i Vester Kirkestræde og med en lille gæsteudstilling af Anne-Marie Fink.
I disse dage gør jeg klar til kunstmessen ArtNordic - som afholdes i Øksnehallen i København 15 - 17 april. 
Jeg er også stadig i gang med forberedelserne til min udstilling hos Artifact Gallery i New York - hvad skal jeg sende derover og skal jeg i gang med noget nyt? Jeg får besøg af en journalist der vil skrive min historie, og ud fra den kommer der muligvis nye malerier. En spændende proces!
Maj måned byder på flere oplevelser og udstillinger. I Kr. Himmelfartsferien skal jeg udstille på Fanø Kunstfestival - jeg glæder mig til igen at besøge øen. Umiddelbart efter skal jeg udstille hos Galleri Eggertart på Tunø. Galleriet er startet af Bent Eggert Sørensen og der er officiel åbning 12. maj og fernisering d. 14. maj.
I juni måned udstiller jeg i kunstforeningen på Regionshospitalet i Randers og deltager i Åbne Atelierdøre i Viborg, hvor jeg udstiller hos Lindholm Biler.
En af mine tidligere bronzefigurer.
Interiør fra Øksnehallen
Til maj skal jeg igen i gang med bronzestøbninger. Denne gang oppe hos Søren og Agnethe Dujo som har KUNSTværkstedet i Bjerget, mellem Hanstholm og Fjerritslev. Jeg skal arbejde med nye teknikker på et 3 dages kursus hos Søren. Jeg glæder mig til at få mine ideer ud af hovedet og ned i støbeformen. Der skal selvfølgelig støbes nye små ballerinaer og sikkert også en fin lille kjole.

Følg mig på www.gallerifredslund.dk og facebook/gallerifreslund - links finder du nedenfor
 
Mange glade hilsner
Galleri Fredslund
Copyright © 2016 Galleri Fredslund, All rights reserved.


Vil du ændre hvordan du modtager denne nyhedsmail?
Du kan opdatere indstillinger eller afmelde nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp