Copy
Rigtig Godt Nytår og tak for godt og inspirerende samarbejde i et meget spændende år.
2016 gik rigtig godt her i det lille galleri og et helt nyt år ligger forude lige til at springe ud i.

Allerede nu i januar har jeg hentet udstillinger hjem og hænger nye op,
den første udstilling er i Skt Andreas Kirke her i Randers, der er fernisering søndag den 22. januar kl 11, kom gerne forbi og se den smukke kirke og få en kop kaffe.
Jeg havde den gode oplevelse at udstille i Hasseris sidste år, det førte en lille udstilling med sig i Galleri Vor Frue i Aalborg, nogle af mine malerier kan stadig ses der.
Sidste sommer deltog jeg i Montmartre på Tunø, det skal jeg igen i år, den 28-30 juli vil det summe af liv omkring Galleri Eggertart på hovedgaden, mine malerier kan også ses i det hyggelige galleri hele sommeren.

Den største forandring for mig og mine pensler i det nye år blir, at vi skal prøve at arbejde på et nyt værksted Atelier 12b, som ligger i en gammel kistefabrik i Jernbanegade 12B, Randers - et super hyggeligt sted, hvor jeg fremover får gode kollegaer at sparre med. Vi kommer til at arbejde og udstille sammen, inspirere hinanden, der er så mange flere muligheder, når vi kan hjælpe hinanden.
Man kan besøge mig i det nye værksted efter aftale på telefon 21 67 53 98.

Jeg har også stadig min lille butik i Vester Kirkestræde,
og der er åbent torsdag og fredag fra kl 11-16.

Lige nu har jeg kastet mig ud i at male små
abstrakte malerier som noget helt nyt - jeg er
optaget af det rum der blir skabt af farverne,
jeg kan arbejde mig dybere og dybere ind og
nye rum opstår til stor inspiration for mig selv
og forhåbentlig også for den der skal kigge på dem.

Som noget nyt bliver der her i foråret en udstilling med pianokunst lavet af Kristen Sørensen fra Fanø, datoen er endnu ikke fastsat, men blir annonceret senere.
Min "arbejdsplads" i Atelier 12b
"Pianokunst"
Også i år vil jeg være at finde på Art Nordic i København, I år er det flyttet ud til Lokomotivværkstedet på Otto Bussesvej 5A i København - se kort

Af andre større ting i 2017 skal også nævnes udstillingen på havnen i Esbjerg i august og min udstilling i New York i september og jeg arbejder målrettet med de lærreder der skal afsted. Men mere om disse ting senere.

Følg med på Facebook og hjemmesiden - links nedenfor.

Indtil næste nyhedsbrev ønsker Galleri Fredslund alle at godt forår.
Copyright © 2017 Galleri Fredslund, All rights reserved.