Copy
Det er juli og tid til et Nyhedsbrev fra Galleri Fredslund
Nyhedsbrevet er indledt med mit nye logo, som blev skabt i forbindelse med en forandringsopgave for en kunde, der skulle have et maleri frisket op, se et før og nu billede af den opgave på hjemmesiden. Det blev starten på et nyt og fint samarbejde, da kunden har et lille grafisk firma, så nu har jeg har fået nye flyers, kort og gavekort - som kan ses nedenfor.

I maj købte jeg mig et bronzestøberkursus hos Agnethe og Søren Dujo, som har
KUNSTværkstedet. 3 spændende dage hvor jeg fik lavet nye dansepiger og kjoler - se billede til højre. Figurerne kommer med på udstillingen i Esbjerg, læs mere nedenfor.

Maj måned bød også på den årlige Kunstfestival på Fanø, en fin lille udstilling, hvor der blev tid til at hilse på nye kunstnere
I juni måned deltog jeg igen i Åbne Atelierdøre i Viborg med udstilling hos Lindholm Biler
og jeg har udstillet i kantinen for kunstforeningen på Regionshospitalet i Randers.

Pt. udstiller jeg hos Blå Kors i Silkeborg og Jobcenteret i Varde.
Hele sommeren hænger der nogle af mine malerier hos Bent Eggert Sørensen i Galleri Eggertart på Tunø, et spændende sted jeg besøgte i slutningen af juni og igen den 16 - 17 juli hvor Galleri Eggertart var vært for en helt særlig Montmartre-weekend. Ca. 20 kunstnere deltog i arrangementet og det er hensigten at gøre det til en fast tradition.

Et spændende nyt tiltag er også, at journalist Hanne Baltzer har lavet en tekst om mig og mit arbejde. Teksten har jeg fået oversat til amerikansk af en god ven som kommer fra New York, den skal bruges i forbindelse med min udstilling derovre til næste år.
Mine nye gavekort, som fåes i 2 farvekombinationer og i æsker.
Mine nye kort fåes i 2 str.:
10,5 x 7,5 og 21 x 15 cm
I august skal jeg til Esbjerg, hvor jeg for 6. år i træk glæder mig til at jeg skal udstille i min container på havnen, en udstilling der varer fra 13 - 20 aug. - Kom og besøg mig og læs mere på hjemmesiden.

I september har jeg flere udstillinger. Hele måneden i kunstforeningen hos FiberVision A/S i Varde.
I weekenden 3 - 4 sept. er det igen blevet tid for udstilling med Kunstgruppen 7-9-13 på Højriis i Randers, i år med spændende nye tiltag, følg med på kunstgruppens hjemmeside.
9 - 10 sept. får vi igen en tur til Nederlandene. Jeg udstiller i den smukke Laurenskerk i Rotterdam på Rotterdam International Artfair
Og endelig i weekenden 24 - 25 sept. hvor jeg for første gang udstiller på Kunst i Hasseris ved Aalborg.

Følg med på Facebook og hjemmesiden - links nedenfor.

Indtil næste nyhedsbrev ønsker Galleri Fredslund alle en god sommer
Copyright © 2016 Galleri Fredslund, All rights reserved.