Copy
Nyt fra Galleri Fredslund - april 2015
View this email in your browser
Så er jeg på banen igen med nyt fra mit galleri.
Butikken i Vester Kirkestræde er kommet godt i gang. Som prøve har jeg haft åbent torsdag og fredag fra kl 11-17. Det viser sig dog det næsten altid er de dage jeg er ude og hænge udstillinger op, så jeg vil i stedet prøve at holde åbent efter aftale, og så ellers være i butikken så ofte som jeg kan, når jeg er hjemme.
Alle lørdage i marts har jeg tilbragt på Skulpturskolen i Mesing hos Thomas Andersson. Jeg har lært at lave små skulpturer i bronze. Det blev 5 små ting som står i vinduet nede i butikken; det var starten på noget meget spændende og jeg har mange kreative tanker om flere ting i bronze.
Jeg har også prøvet kræfter med at hugge i sten. En hel dag var jeg på besøg hos Jan Blik i Vorup. Han lærte mig det grundlæggende om stenhugning, og jeg fik lavet 3 blomstersten som jeg er meget glad for. Én er solgt, så der ligger to i vinduet i butikken. Det var fantastisk at mærke vinkelsliberen skære så let i stenen og forme de runde blomsterblade.
"Stenblomster" - Resultatet af de sten jeg fik mulighed for at prøve kræfter med hos Jan Blik
Facaden på butikken i Vester Kirkestræde
Påsken bød på fællesudstilling i Kulturhuset med Randers Art Week. Det blev til et par dage som vagt på udstillingen og et par dejlige dage i butikken med interesserede gæster. Og jeg plantede et mandeltræ i vores have med fine små lyserøde blomster, tænk hvis jeg kan gå ud og plukke rigtige søde mandler i haven, eller stå under det fine træ og male - altså om et par år eller flere...
I påsken åbnede en stor udstilling med artmoney i Galleri Art Expo i Hørning. Udstillingen er åben helt frem til 9. maj og er bestemt et besøg værd. Jeg udstiller 25 artmoney, nogle sort-hvide og nogle med gamle døre. Der er noget med de gamle døre som jeg rigtig godt kan li', jeg fotograferer altid nogle når vi er ude at rejse. Der er så mange flotte overflader både på dørene og på murene som kalder på pensel og farver.
Lige efter påske hang jeg malerier op hos virksomheden Geo i Brabrand. Der er billeder fra udstillingen på hjemmesiden, bl.a. med en blå væg, en rød sofa og det grønne maleri som klæder hinanden så godt. Lige nu arbejder vi på at få lavet en collage workshop med nogle af de ansatte på Geo.
Fredag den 17. april havde jeg fernisering på en udstilling i Næsbjerghus ved Varde. Det var en stor glæde at hænge mine malerier op i det flotte hus, og rigtig mange gæster havde fundet vej til ferniseringen. Som medudstiller har jeg Thomas Kristensen som udstiller sine fine figurer hugget i sten. 1000 tak til alle Jer der kom forbi.

Jeg har bestillinger på nye malerier som jeg skal i gang med. Væggene i butikken skal "klædes" lidt anderledes på, nu da nogle af malerierne er taget på udstilling.
Men først skal John og jeg skal en lille tur til Prag, en inspirationstur og en indkøbstur. Der er gode butikker med kunstartikler som jeg skal kigge grundigt på, og så skal vi nyde et par fridage inden det går løs med nye opgaver, som I skal høre meget mere om i det næste nyhedsbrev.
Nyd den dejlige fuglesang og solens livgivende stråler her i den skønne forårstid, og ha det rigtig godt, til vi høres ved igen i juli måned.

Besøg www.gallerifredslund.dk eller på Facebook
Copyright © 2015 Galleri Fredslund, Alle rettigheder forbeholdt


fjern mig fra listen    ændre mine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp