Copy
Nyhedsbrev 3. september 2014
View this email in your browser
Sikke en dejlig sommer, masser af sol og varme, og en stor mængde af dejlige oplevelser, både privat og i galleriet.

Privat...
glæder jeg mig over endnu et barnebarn - nu er der 6 af dem - og denne gang som mormor til en lille dreng.

I galleriet...
løber jeg stærkt for at nå det hele. Siden sidste nyhedsbrev har jeg udstillet i Viborg i forbindelse med Åbne Atelierdøre, i Fanø Strandgalleri, på gangene ved HMN Naturgas i Viborg, samt på havnen i Esbjerg i en uge med udstilling i container.
Jeg har udstillet Artmoney i Berlin og hos Peter Møller i Randers.
Nye udstillinger er hængt op på den lokale skole i Vorup, i Kjellerup Lægehus og i Unika Kunstbutik i Vilsund.
Nyt...
er mit samarbejde med en kunstformidler som bringer mine malerier ud over den danske grænse. Lige nu udstiller jeg malerier i Maastricht (Holland), i Düsseldorf (Tyskland) og i Malmø (Sverige) og de malerier bliver så solgt på auktioner i de 3 byer indenfor den næste måneds tid. Samtidig går jeg i galleriet og er godt igang med flere malerier som skal sendes afsted til lignende arrangementer i ind- og udland.

Mandag d. 1. september udkom bogen ”101 kunstnere 2014” hvor jeg er med.
Redaktør Tom Jørgensen, der er kunstskribent for bl.a. Jylands-Posten, har beskrevet mit maleri ”Byen ved søen” som vises i bogen og som blev solgt på udstillingen i Esbjerg. Bogen kan købes hos mig for kr. 249,- incl. forsendelse.

"Byen ved søen" - 170 x 60 cm, akryl på lærred - solgt privat i Esbjerg

6. og 7. September deltager jeg i en udstilling på Højriis i Randers. Udstillingen er en gentagelse af successen fra 2013 - læs mere på www.kunstgruppen7913.dk

12. og 13. september er jeg i Rotterdam, hvor jeg deltager i kunstmessen ”Rotterdam International Art Fair” - se mere på www.gallerifredslund.dk

Jeg er begyndt at undervise i billedkunst på 2 hold i Randers Ungdomsskole og et hold på min gamle arbejdsplads i Hobro. Et par weekendkurser bliver det også til her i september og et i november. Det er super dejligt at undervise, jeg lærer selv rigtig meget af det og det er en glæde at opleve andres glæde ved kreativiteten.

Når jeg har lidt tid til overs, hjælper jeg i Peter Møllers kunstbutik i Randers. Han sælger  maling, pensler, papir m.m. og laver små udstillinger - et rigtig hyggeligt sted.
Fredag d. 5.september er der fernisering på en udstilling i butikken. Temaet er ”Mit Randers” og ca. 25 kunstnere deltager, hver med et maleri på 30 x 30 cm

Som noget nyt har jeg besøg af pigegrupper på tur, det er rigtig hyggeligt. Jeg serverer kaffe og så får vi en god snak om kunst og kigget malerier. Der er også mulighed for at købe nogle af småtingene jeg har i galleriet, bl.a et stort udvalg af Artmoney.

Kig ind når I kommer forbi Randers, men ring gerne i forvejen og aftal en dag og tid.

Jeg ønsker jer alle en herlig sensommer
 
Kirsten Fredslund Jæger
Copyright © 2014 Galleri Fredslund, Alle rettigheder forbeholdes.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
facebook/gallerifredslund
www.gallerifredslund.dk
kirsten@jojaeger.dk