Copy

Nu in de boekenwinkel: Brilliant Bricks


 


Jong of oud: de fantastische bouwsteentjes van LEGO® laten niemand onberoerd. Ben je zelf ook verknocht aan de Deense bouwbricks? Goed nieuws: het eerste boek van LEGO® Certified Professional Dirk Denoyelle, Brilliant Bricks, ligt nu in de rekken. Begeef je dus nu naar de betere boekwinkel (het internet is ook goed) en bemachtig je eigen exemplaar!

LEGO® is hot. Van LEGO Masters op televisie tot de indrukwekkende kunstwerken van Dirk: LEGO valt niet weg te denken uit het leven van jonge (en vaak ook iets minder jonge) brickfanaten. Ook bij Dirk hebben de Deense bouwblokjes altijd een speciale plaats in zijn leven gehad. Van een ietwat uit de hand gelopen hobby maakte hij een carrière als LEGO® Certified Professional. 

"Voor de een is het de geur van gemaaid gras. Voor de ander het licht van de ondergaande zon. Voor mij is het grabbelen in een bak met tweeduizend 1x2x2 corner bricks. Ik word daar gelukkig van. Het mogen er trouwens ook drieduizend zijn."

Dirk Denoyelle


Brilliant Bricks vertelt niet alleen het verhaal van hoe Dirk een van ’s werelds grootste LEGO specialisten werd, maar je komt er ook allerhande feiten en wetenswaardigheden over de kleine blokken met noppen in te weten. 

Daarnaast leert Dirk je in Brilliant Bricks hoe je zelf aan de slag gaat met de steentjes. Kom te weten hoe je realistische bouwwerkjes maakt: van gebouwen tot gezichten en zoveel meer. Want hoe maak je nu in godsnaam tanden uit plastic blokjes? En dan zwijgen we nog over realistisch uitziende haarlokken. Je leert het allemaal in Brilliant Bricks

Bemachtig hier jouw exemplaar


Read in your favorite browser»

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS

Recent articles:

Can you guess which couple is displayed in this LEGO® bricks artwork?
Maak er een onvergetelijke zomervakantie van! Kom naar één van de expo's in Koksijde en Antwerpen
Mis het niet! Koksijde bouwt met LEGO® stenen is terug!
Did you notice this in the new Kampioenen movie?
How simple LEGO bricks can transform into art
Copyright © 2022
Amazings, All rights reserved.


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Amazings · Grasmuslaan 53 · Antwerpen B-2660 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp