Copy
Hope4Hope! Creating a generation of hope! 

Nieuwsbrief aug./sept. 2015


Reg gaat weer terug.. 

De drie maanden in Europa zitten er weer op voor Reginold. Hij heeft in de afgelopen maanden heel veel mensen ontmoet en kunnen spreken. We kunnen zelfs een aantal nieuwe sponsors aan ons lijstje toevoegen; geweldig! A.s. vrijdag 4 september zal Reg weer terugvliegen naar Kenia. De kinderen hebben hem enorm gemist (en hij de kinderen), dus ze zullen super blij zijn dat hij er weer is! 
 
Jeugdcentrum
In de tussentijd is er ook in Mombasa niet stilgezeten. Inmiddels wordt er in het nieuwe jeugdcentrum gewerkt aan sanitair. Daarnaast kunnen er (dankzij een aantal mooie giften) meubels worden gekocht en kan het plafond aangepakt worden. De kinderen genieten nu al enorm van het jeugdcentrum, maar het wordt alleen nog maar mooier! Binnenkort hopen we u hiervan wat foto's te kunnen laten zien! Op de foto hiernaast ziet u alle kinderen voor de ingang van het jeugdcentrum. 

Verder zijn er een aantal nieuwe dingen aangeschaft voor de film- en muziekproductie. Met deze nieuwe materialen kan er gewerkt worden aan een betere kwaliteit van de filmpjes en songs. 
Ga naar de website >> 
Follow on Twitter | Friend on Facebook | Forward to Friend 
Copyright © 2014 Hope4Hope, All rights reserved.

Our mailing address is: info@hope4hope.eu 
Rabobank NL14 RABO 0113 0269 19 t.n.v. Stichting Tabita

        
unsubscribe from this list | update subscription preferences