Copy
Hope4Hope! Creating a generation of hope! 

Nieuwsbrief december 2015 


Het waterproject 

De eerste stappen zijn gezet voor het waterproject! Een bedrijf genaamd Vita biosa zal dit project sponsoren. Het idee is om een grote wateraansluiting te maken. Met dit waterproject  wil Hope4Hope betere hygiëne stimuleren in de wijk. Dit waterpunt zal zorgen voor een kleinere kans op ziektes als malaria en cholera. De wateraansluiting zal te gebruiken zijn voor de 100 huizen in de buurt van het jeugdcentrum. De bedoeling is dat de put tegen het einde van dit jaar klaar is en in gebruik genomen kan worden! 
Christmas 
Dankzij een aantal giftgevers kunnen de kinderen dit jaar weer een spetterend kerstfeest vieren. Voor de eerste keer in het nieuwe jeugdcentrum. Traditiegetrouw zal er een geit worden geslacht en opgegeten. De kinderen hebben nu al zin in dit heerlijke feestje! 

Stagiaire 
Tegenwoordig zijn er regelmatig westerlingen die het project voor een langere tijd komen bezoeken en als het ware een aantal maanden komen stagelopen. Deze keer is het Franzi uit Duitsland. Zij zal de meeste tijd doorbrengen in het jeugdcentrum en rescuecentrum. De kinderen vinden het nu al geweldig dat ze er is, want ze heeft de kinderen een aantal nieuwe spelletjes aangeleerd zoals UNO en SKIPBO. 
Ga naar de website >> 
Follow on Twitter | Friend on Facebook | Forward to Friend 
Copyright © 2014 Hope4Hope, All rights reserved.

Our mailing address is: info@hope4hope.eu 
Rabobank NL14 RABO 0113 0269 19 t.n.v. Stichting Tabita

        
unsubscribe from this list | update subscription preferences