Copy
Ett nyhetsbrev om #bättreavtal som ger mer på sista raden.
Läs i din webbläsare

GER MER PENGAR PÅ SISTA RADEN

Idag lanserar vi vår blogg #bättreavtal. Vi har stora ambitioner med denna – vi skall under de närmsta året ta oss igenom alla aspekter av Contract Management. Vi vill förmedla vår syn på hur alla företag kan få ordning & reda på sina avtal och få ut det fulla värdet av sina avtal. För vi tror nämligen på att alla företag förtjänar #bättreavtal. Och vi vet att detta ger mer pengar på sista raden.

Vi kommer att blogga själva, men vi kommer även att ha gästbloggare som kommer att ge er extra krydda med branschspecifika insikter, med kunskaper som är svåra att förvärva på annat håll och med härliga anekdoter från det verkliga livet. Gästbloggarna kommer att vara bolagsjurister, inköpare, lednings- och finansfolk, säljare, revisorer, professorer och andra som kan förmedla hur vi får #bättreavtal. Vi kommer att föra diskussionen på olika nivåer – alltifrån hur man tar sig från den allra mest basala nivån till hur man optimerar sina avtal.

I vår första blogg berättar vi vad Contract Management är. Läs det första blogginlägget.

Välkomna till #bättreavtal.

Magnus Steen 
Contract Business Intelligence

NYHETER

CBI blir partner till Symfact - Contract and Compliance Management  

Vi är mycket glada att kunna meddela att vi nu är partner med Symfact, en av de ledande leverantörerna för Contract and Compliance Management system. Symfact och dess företrädare har varit med i branschen sedan dess födelse. Läs hela nyheten
Vill ni vet hur bra ni är på hanteringen av avtal?

Vi bjuder på en kostnadsfri analys av ditt företags avtalshantering. Det tar dig max fem minuter att besvara några enkla frågor och därefter gör vi en analys av hur ni hanterar era avtal. Den levereras med e-mail till dig. Ta reda på hur bra ni är!
Forward
Copyright © 2015 Contract Business Intelligence Nordic AB, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp