Copy
Läs detta mail i din browser

Avtalskompassen

Kan du hitta de avtal som du behöver för ditt jobb? Vet du vad som står i dessa? Vet du vem som är ansvarig för en avtalsrelation och vem som får teckna ett nytt avtal? 

Om du svarar nej på dessa frågor kan det vara värt att ta reda på hur ditt företag hanterar sina avtal. Om du vill ha en snabb koll kan du testa Avtalskompassen - direkt från din telefon, platta eller dator får du en snabb översikt över ditt företags förmåga att hantera sina avtal. 

Gå in på www.avtalskompassen.se och svara på några enkla frågor. Det tar max fyra minuter av din tid och efter en stund får du en analys tillbaka i din inkorg där vi berättar hur det ser ut och vad ni kan göra för att bli bättre på att hantera avtal. 

Mer från Contract Business Intelligence:

  • Rapporten ”Managing Contractual Risk” som vi under våren skrev tillsammans med den Londonbaserade advokatbyrån Berwin Leighton Paisner har fått mycket stor uppmärksamhet i England. Ladda ner rapporten här och läs hur företag hanterar (eller inte hanterar) sina kontraktsrisker


Contract Business Intelligence hjälper alla företag att bli riktigt bra på avtal. Vi börjar med att studera hur det ser ut på företaget och sedan föreslår vi ett antal saker som ni kan börja att jobba med.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er att blir riktigt duktiga på avtal - www.cbicontracts.com.



Magnus Steen 
VD, Contract Business Intelligence
 
Copyright © 2014 Contract Business Intelligence Nordic AB, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp