Copy
Nyhetsbrev januar 2014

Godt nyttår - med nye gode nettsider!

Med dette nyhetsbrevet vil vi ønske dere alle et godt nytt år! 2014 blir et spennende år med mange nye prosjekter, utviklingsområder og tiltak. Med både grunnlovsfeiring og Prøysenjubileum blir dette et virkelig jubelår. Vi innleder feiringen med å presentere nye hjemmesider. Adressen er den samme: www.musikkiskolen.no. Her vil vi blant annet synliggjøre aktivitetene som dere gjennomfører der ute. Vi vil også legge ut flere relevante fag- og forskningsartikler. Vår ambisjon i Musikk i Skolen for det nye året er å bli enda mer profesjonelle, relevante og faglig inspirerende.
 
Med ønske om en fantastisk start på det nye året! Hilsen Ulrika Bergroth-Plur, daglig leder

 

MusTek 2014 rett rundt hjørnet

Den 30-31.1.2014 arrangeres den første offisielle konferansen for musikkteknologi i klasserommet. Konferansen arrangeres på Quality Hotel Mastemyr utenfor Oslo av Musikkpedagogikk.no, Musikk i Skolen og Samarbeidsforum for estetiske fag (SEF). 120 deltakere og ni forelesere er snart klare til å innta lokalene! Les mer

 

Salgskampanje i jubileumsåret

I anledning Grunnlovsjubileet og Prøysenåret har vi jubelpriser på spennende utgivelser for grunnskolen! Her er massevis av kjent og ny musikk og morsomme aktiviteter. Les mer

 

Har Musikk i Skolen riktig kontaktinformasjon?

Faktura for medlemskontingent sendes ut på e-post i disse dager. Den blir sendt kontaktperson for grupper/kulturfora. Dersom andre skal betale, må du selv videresende og sikre at faktura blir betalt. Dersom du ikke har mottatt faktura innen utgangen av januar, kan det skyldes at vi ikke har riktig e-postadresse. Ta kontakt om du har endringer å melde, og betal i tide, så unngår du purring.

Kulturforaene får egen plass på nettsidene
 

På våre nye nettsider har nå kulturforaene fått en egen plass til å vise fram prosjekter og aktiviteter. Kanskje du får en ny idé av å se hva andre har fått til? Eller kanskje du ønsker å dele dine opplevelser med andre?


Besøk musikklærerrommet!

Vi har laget et eget rom for musikklærerne på de nye nettsidene. Her er det Musikklærerbasen som styrer ordet, og de vil med jevne mellomrom legge ut tips, konkrete opplegg og refleksjoner rundt musikkfaget. Hvis du har noe å dele, kan du sende det til Musikklærerbasen som legger det ut for deg.

Vinn en Yamaha gitar med innebygget tuner!

Denne gitaren, til en til en verdi av kr. 3450, kan bli din dersom du finner riktig antall gitarer på våre nye nettsider! Marios Musikk / www.sound1.com forsyner oss med nye gavedryss med jevne mellomrom, så følg med.
 

Tidsspeil 1814 - 2014 - 2214

I anledning Grunnlovs-jubileet inviterer Samarbeidsforum for Estetiske Fag alle elever til konkurransen Tidsspeil. Deltakerne kan være en gruppe elever, en klasse eller en hel skole. Premiene er opplevelser i samarbeid med TV2. Tidsspeil er et av de offisielle programpunktene under Grunnlovsjubileet 2014.


Grunnloven og Wergeland

Bestill kurset Grunnloven og Wergeland til din skole! Kurset er basert på læremiddelpakken Henrik Wergeland, og med utgangspunkt i denne tar vi pulsen på livet rundt 1814 med musikk, drama og andre aktiviteter til bruk i alle fag.

Sang, spill og sprell - kurs og bok
Kom på kurs 28. februar - en herlig blanding av bevegelsessanger, musikkdramatisk lek, rytmikk og spill!


Sal og scene 1 og 2 - populære kurs!
Vi håper på å få satt dem opp over hele landet også i år. I Oslo holdes de 13. og 14. mars.


Se kurskalenderen
Copyright © Musikk i Skolen 2014
Følg oss på Facebook!   
unsubscribe from this list | update subscription preferences