Copy
Nyhetsbrev november 2013

Musikk i Skolen har ny logo og snart også nye nettsider!

Som dere ser har vi ny logo. Vi gleder oss til at denne snart også vil prege våre nye nettsider, som kommer i slutten av måneden. Her vil alt vi har å tilby ligge mer tilgjengelig, og dere vil finne nytt og etterspurt stoff; som lenker til aktuell forskning og gode eksempler og konkrete tips til undervisningen. Aldeles nytt blir den faste spalten Mat & Musikk. Gled dere – det gjør vi!
 

Grunnloven og Wergeland – kurs med aktiviteter til Grunnlovsjubileet

Bli med på kurs med utgangspunkt i Henrik Wergeland og tiden rundt 1814. Aktivitetene kan brukes rett inn i undervisningen eller for eksempel til en skoleforestilling til grunnlovsjubileet. Kurset settes opp i Oslo 19. november, men kan også bestilles av skoler og kommuner. Mer info. Læremiddelpakken som kurset bygger på kan også kjøpes separat i www.notebutikken.no. Se blaeksemplar fra inspirasjonsheftet her.


Tidsspeil – en konkurranse for elever til Grunnlovsjubileet

Bli med i konkurransen og få mulighet til å vinne opplevelser i samarbeid med TV2! Samarbeidsforum for Estetiske Fag (SEF) inviterer alle barne- og ungdomsskoler til å beskrive livet i Norge i 2014 eller i 2214. Konkurransebidraget bør inneholde flere kunstneriske elementer, og bilde/film og/eller lyd må legges ved.

Les mer her
 

Norsk Noteservice 

Vår gode samarbeidspartner - har et stort utvalg av aktuelle noter og andre utgivelser for barn og unge. Se deres innholdsrike skolekatalog og julekatalog, og la deg inspirere!

Inspirasjonsseminar til fellestiden

Fyll planleggingsdager med faglig innhold som begeistrer og samler. Inspirasjonsseminar fra Musikk i Skolen er en musikalsk vitaminpille til hele personalet! Vi holder en session på 2-5 timer og gir lærere og assistenter konkrete verktøy for å bruke mer musikk i undervisningen.

Les mer her

Gratis personlig medlemskap hos Musikk i Skolen resten av 2013!

Personlige medlemmer som underviser, får blant annet gratis scenekort hos MiS. Dette gir rabatt for to personer til forestillinger/konserter ved 32 ulike scener i landet. Sjekk hvilke her. Ved å melde deg inn og betale kontingent for 2014, vil du allerede nå kunne få scenekort.

Les mer her

Over 9 millioner frifondkroner til barn og unge!

MiS fordeler frifondmidlene på aktivitets- og prosjektstøtte. Aktivitetsmidlene er utbetalt til alle som har levert frifonderklæring, mens prosjektsøknadene behandles nå. Antallet prosjektsøknader vitner om stor aktivitet over hele landet. Tildeling blir klar i løpet av november.

Mustek 2014 - teknologi i musikk-undervisningen Oslo 30. og 31. januar

Musikkpedagogikk.no, SEF og Musikk i Skolen samler alle som er interessert i digitale hjelpemidler i musikkundervisningen. Opplev knallsterke kursholdere og deres inspirerende og relevante verktøy. Alle som melder seg på før 20. november er med i trekningen av gratis app'er. Påmeldingsfrist 28.11..

Les mer her


Musikklærerbasen er i full aktivitet

En gruppe musikklærere i Oslo kommer til MiS hver 6. – 8. uke for å drøfte vår virksomhet, og hvordan vi kan bedre musikklærernes vilkår. Nå er fokus tverrfaglige opplegg med musikk til fri nedlastning. Senere kommer bl.a. anmeldelse av læreverk, kronikkskriving og konkrete opplegg for musikkundervisningen. Musikklærerbasen får egen plass på våre nye nettsider.

Høstens kurs

Sal og scene 2: 15. november på HiOA i Oslo
Grunnloven og Wergeland: 19. november på St. Sunniva skole i Oslo
Sang spill og sprell: 22. november på HiOA i Oslo

Gå inn på kurskalenderen.

Husk at alle kulturfora har en gratis kursplass i året!

Copyright © Musikk i Skolen 2013
Følg oss på Facebook!   
unsubscribe from this list | update subscription preferences