Copy
Beste, bij deze ontvangt u de laatste nieuwsbrief van Labyrinth Onderzoek & Advies.
Follow on Twitter Friend of Facebook
Nieuwsbrief Labyrinth Oktober 2014
Draagvlakmeting: 100% respons
Labyrinth is dit jaar buitengewoon actief met het uitvoeren van draagvlakmetingen voor woningcorporaties. Zo vroegen wij recent de mening van bewoners van drie Utrechtse wijken en zijn wij momenteel bezig met een draagvlakmeting in Amsterdam West en nog een Utrechtse wijk. In de Utrechtse Fruitbuurt haalden wij zelfs een respons van 100%, wat betekent dat we alle bewoners hebben gesproken. Meer over Labyrinth en bewonersonderzoek...
Labyrinth Academy
Door de vele duizenden gesprekken met bewoners, ondernemers, zorgverleners, raadsleden en bestuurders beschikt Labyrinth over een goudmijn aan kennis die we op inspirerende wijze met u delen. Labyrinth Academy is opgericht als zusterbedrijf van Labyrinth Onderzoek & Advies. Samen met ervaren partners, trainers en verschillende universiteiten zijn voor verschillende belangrijke thema’s een serie cursussen, workshops en trainingen ontwikkeld. Bekijk het aanbod op labyrinthacademy.nl.Consumentenonderzoek West-Kruiskade Rotterdam
De West-Kruiskade in Rotterdam is één van kleurrijkste winkelstraten van Nederland. De straat trekt door haar unieke karakter niet alleen bezoekers uit Rotterdam maar heeft nationale en zelfs internationale aantrekkingskracht. Dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Door een integrale maar vooral vastberaden aanpak gedragen door ondernemers, bewoners, de woningcorporatie Woonstad Rotterdam en de gemeente Rotterdam is de straat er de laatste jaren met grote sprongen op vooruitgegaan. De samenwerkende partijen, de Alliantie West-Kruiskade, willen deze ontwikkeling voortzetten en verder uitbouwen. Om die reden hebben zij Labyrinth Onderzoek & Advies gevraagd een onderzoek uit te voeren onder consumenten naar wat er nog ontbreekt op de West-Kruiskade.

Veiligheidsmonitor Breedstraatbuurt
Om de problematiek in de Breedstraatbuurt goed in beeld te krijgen, is een tweejaarlijkse monitor ontwikkeld. De afgelopen weken is Labyrinth voor de derde keer de wijk in gegaan om naar de mening van bewoners te vragen.

Huisvesting vergunninghouders
Recent presenteerde Labyrinth de conclusies en aanbevelingen van het onderzoek aan de provinciale toezichthouders en een afvaardiging van vluchtelingenwerk en de regievoerders. De resultaten van het onderzoek zullen binnenkort gepubliceerd worden. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de (publicatie van de) onderzoeksresultaten? Stuur ons dan even een mailtje.
 

Winkelstraat aanpak Deventer vordert gestaag
Na positieve signalen vanuit de lokale ondernemers en gemeente, is besloten de Labyrinth en People in Control ingezette aanpak van Voorstad-Oost in Deventer na de zomer voort te zetten. Goed nieuws! Lees meer over de Wijkeconomie aanpak van Labyrinth op wijkeconomie.eu.

Symposium Sociaal Ondernemen groot succes
Symposium Sociaal Ondernemen in Amsterdam was een groot succes. Voor een overvolle zaal sprak Nathan Rozema van Labyrinth samen met trendwatcher Adjiedh Bakas en Karen Maas van de Erasmus Universiteit. Lees verder...

Wijkcoöperatie nu ook in Rotterdam-Noord
Er is nu ook een wijkcoöperatie in Rotterdam-Noord, ondersteund door Labyrinth. Kijk voor mee informatie op wijkcooperatieRotterdam.nl.

 

Copyright © 2014 Labyrinth Onderzoek & Advies, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp