Copy
AGEM nieuwsbrief april 2015
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
Gratis Groen Gas
Groen gas is tot nu toe een uiterst bijzonder product. Bijna ieder gasfornuis in Nederland stookt het grijze gas uit Slochteren. En groen gas uit de Achterhoek heeft echt niemand.

Groen gas uit de Achterhoek
Jij kunt één van de eersten in Nederland zijn met een volledig “groen” huishouden: AGEM levert groen gas. Uit de Achterhoek. “Dat is echt uniek”, aldus Guus Ydema, directeur AGEM. ”Groen gas uit de Achterhoek, dat heeft niemand. Groen gas is sowieso nog een heel bijzonder product. Boerderij de Marke ontwikkelt hier in de Achterhoek, in Hengelo, samen met de Universiteit Wageningen, groen gas dat op het aardgasnetwerk kan worden gebracht. En wij hebben het recht gekregen om dat gas te leveren. Natuurlijk zijn we daar trots op, maar we vinden het vooral een belangrijke doorbraak in het verduurzamen van onze energiebehoefte,” aldus Guus Ydema.

Meld je aan
Om dit bijzondere moment te markeren biedt AGEM gratis groen gas aan als je zonnepanelen gaat plaatsen via onze PV-actie.
Wat is er nou zo bijzonder? Lees meer
De overstapper:
familie Vellekoop uit Zelhem
In het fraaie buiten-gebied van Zelhem runnen Jolanda en Marco Vellekoop gastenverblijf Eenink. Ze zijn overgestapt op AGEM. "Een iets hogere prijs zou het ons ook waard zijn."  
aanbiedingen vergeleken
Jolanda: “Wij zijn bijna 10 jaar geleden naar de Achterhoek verhuisd om onze droom werkelijkheid te maken: een gastenverblijf in deze mooie streek. Recent moesten we ons energiecontract verlengen. We zijn overgestapt naar AGEM omdat ook wij duurzaamheid en Achterhoek belangrijk vinden. Dat zou zelfs een iets hogere prijs waard zijn, maar AGEM was nauwelijks duurder. Marco heeft de aanbiedingen goed vergeleken.

comfort
Onze keus is mede ingegeven door onze verantwoordelijkheid naar onze gasten. Zij komen naar de Achterhoek om te genieten van de streek. Maar ze willen ook gewoon comfort.”
Lees meer over hun visie op duurzaamheid
AGEM-dealers in de Achterhoek
AGEM werkt aan haar bereikbaarheid. Via internet is dat prima geregeld en onze website geeft alle informatie die je nodig hebt.
Maar veel mensen willen livecontact. Ze hebben een vraag en willen een gesprek. Of ze willen zich aanmelden. Daarom willen we in iedere gemeente in de Achterhoek een dealer hebben. Er zijn er nu drie. Twee premium- dealers van zonnepanelen (Solar Sell in Groenlo en EVO Energie in Doetinchem). Richard Snoek, van Elektrokass in Aalten, is de derde dealer. Lees meer over zijn showroom
Share
Share
Successen van de postcoderoos
Over de postcoderoos doen soms vreemde verhalen de ronde. Het systeem, waarbij je eigen zonne-energie opwekt als je zelf geen panelen op je dak kunt leggen, zou ingewikkeld zijn of weinig opleveren. In de Achterhoek is een aantal projecten dat het tegendeel bewijst. Lees op de site van AGEM meer over de positieve wijzigingen en over de successen in Wichmond-Vierakker en Berkelland.
Energietour door Geesteren
Op 25 april voert door Geesteren een tocht over duurzame energie. Je kunt daar zien hoe herbruikbare energie in de praktijk werkt, hoe je het aanlegt, wat het rendement is en hoe je het voorbereidt.
Naar hernieuwbare energie in Groenlo
Woensdagavond 29 april organiseert Groenkracht Groenlo bij BS22 een openbare thema-avond over energietransitie. Ook Groenlose burgers en bedrijven schakelen over van fossiele naar hernieuwbare energie. Het barst op 29 april van de informatie en mensen die je verder kunnen helpen. Meer lezen en aanmelden.
Heb je een vraag over AGEM? Of wil je ook overstappen?
Bel Natalie of Karlijn:
0314 - 820 388 
Of ga naar de website:
www.agem.nu
Gerrits Groene Gedachten
Ik wil geen kunstmest van AH in mijn moestuintje. Die salderingsregeling is toch ook niet voor mensen die groene energie willen opwekken? Lees de column 
Copyright © 2015 AGEM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp