Copy
 
  agem agem  
Hoera, onze nieuwe website is live!
 
Het afgelopen halfjaar hebben we achter de schermen keihard gewerkt aan de nieuwe Agem website. Het is dan eindelijk zo ver: agem.nl is live! De nieuwe site is sneller, overzichtelijker en past helemaal bij de nieuwe uitstraling van Agem. Het vernieuwen van de website brengt echter ook een aantal wijzigingen met zich mee.
 
Ga naar agem.nl
Wat betekent dit voor de communicatie vanuit de gemeente?
 
Met de livegang van de nieuwe site gaat het verduurSaam energieloket officieel verder als Agem Energieloket. We willen jullie daarom vragen om de naam verduurSaam energieloket van de website en alle overige middelen van de gemeente te verwijderen en te vervangen door Agem Energieloket.

Bij vermelding van Agem Energieloket vragen wij je rekening te houden met het volgende:

  • Wij communiceren met Agem Energieloket
    Het verduurSaam energieloket bestaat niet meer, dit is overgegaan in Agem Energieloket. In lopende tekst gebruiken we altijd een hoofdletter voor zowel Agem als het Energieloket.
  • Voor Agem Energieloket hebben we een specifiek logo. Het logo kun je hieronder downloaden. Mocht je een ander bestand nodig hebben, neem dan contact op met onze Marketing Communicatie afdeling.
  • Aangezien het verduurSaam energieloket niet langer bestaan willen we je vragen om www.verduursaamenergieloket.nl te veranderen en linken naar www.agemenergieloket.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Marketing Communicatie afdeling via marcom@agem.nl of (0314) 820388.

 
Download hier het Agem Energieloket logo
  agem   Agem
Raadhuisstraat 25
7001 EX Doetinchem
 
 
  U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief van Agem. Het opgegeven e-mailadres is: <<E-mail>>. Wilt u uw gegevens wijzigen? Klik dan hier. Wenst u onze nieuwsbrief niet langer te ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.