Copy
Agem nieuwsbrief januari 2015
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
De Overstapper:
Bronkhorst High-Tech doet mee 

Bij de bijeenkomst van Achterhoek2020 op woensdag 29 januari, vertelde Hans Bruins van het technologiebedrijf Bronkhorst uit Ruurlo enthousiast over hun overstap naar AGEM met maar liefst één miljoen kWh. AGEM is dan ook trots dat ook dit mooie Achterhoekse bedrijf tot de overstappers behoort.

Bronkhorst High-Tech is een bedrijf dat betrokkenheid bij de Achterhoek hoog in het vaandel heeft staan. Het bedrijf ervaart maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een plicht, het zit het Ruurlose bedrijf in de genen. Bronkhorst High-Tech ontwikkelt en maakt regelsystemen voor vloeistoffen en gassen. Ze staan voor hoogwaardig technologie midden in de Achterhoek. Maatschappelijke verantwoordelijkheid, Achterhoek en hoogwaardige kwaliteit, het zijn drie redenen voor Bronkhorst High-Tech om over te stappen naar AGEM. Lees verder

Achterhoeks aanbod zonnepanelen
AGEM wil het gebruik van zonepanelen stimuleren. Daarom biedt AGEM installateurs een onafhankelijk platform voor hun zonnepanelenaanbod en ondersteunen wij particulieren bij het maken van een goede aankoopbeslissing.

In het aanbodoverzicht van installateurs vind je uitgebreide informatie per installateur. Hierdoor kun je een goede onderbouwde keus maken uit het product- en dienstverleningsaanbod van verschillende aanbieders. Een aantal grote installateurs presenteert zich hier ook op video. Meer informatie
De PowerRouter van Nedap is echt voor de toekomst
Het nieuws dat het Groenlose bedrijf Nedap de activiteiten voor de PowerRouter gaat beperken, sloeg bij velen in als een bom. Is dat het einde van duurzame ambitie van Nedap? Is er nog toekomst voor de accu’s voor zonne-energie en voor Nedap in de Achterhoek? Gerrit Geuvers ging op zoek naar de antwoorden op deze vragen en sprak met Niek Bragt, internationaal sales manager voor de PowerRouter bij Nedap. Lees hierover op onze website.

Gerrits Groene Gedachten


Blijf van mijn zon af!
 
Als de zon mij ’s ochtends wakker maakt, heb ik vaak een goed idee. Maar om zo’n morning glory nou innovatie te noemen? Nee, hooguit een gat in de markt, meer niet. Echte vernieuwing  ontstaat niet op een zolderkamertje maar als meerdere vrije geesten samenscholen of als vergezichten over de horizon en praktische uitwerking van apparaten elkaar afwisselen. Als absurde gedachten en smart-voorstellen over elkaar heen tuimelen.
 
Tankstelle
Zo stel ik me voor dat het bij Nedap ging toen een paar jaar geleden de PowerRouter werd verwekt. Op het snijvlak van Nederland en Duitsland waren mensen al gewend aan zonnepanelen op particuliere daken. De Duitsers waren de schaamte al voorbij, onderweg naar de Tankstelle of goedkope Schnapps raakten Achterhoekers ook gewend aan dat beeld. Bovendien hebben Achterhoekers zich zelden iets aangetrokken van goede smaak, dus druppelden ook hier de eerste zonnepanelen op de daken. <lees verder>
Wil je ook overstappen?
Nu het echt winter begint te worden in Nederland, zien we onze energiemeter weer flink oplopen. Het maakt je opeens weer bewust van je energieverbruik. En van je energieleverancier. Kan het beter, slimmer, goedkoper, groener? Misschien is het tijd over te stappen naar AGEM. Bel ons en we kunnen je vertellen wat een overstap jou kan opleveren.
0314 820388
 
 
AGEM in cijfers
Door de overstap van Bronkhorst High-Tech levert AGEM nu in totaal 3 miljoen kWh. Dat is gelijk aan de energie voor 850 huishoudens!
Veel vragen over energielabel
Vanaf 1 januari 2015 is het definitief energielabel verplicht bij de verkoop, verhuur en oplevering van woningen.De meestgestelde vragen en antwoorden kun je vinden op de website van verduurSaam.
Heb je een vraag over AGEM? Of wil je ook overstappen?
Bel Natalie, Karlijn of Marga:
0314 - 820 388 
Of ga naar de website:
www.agem.nu
Share
Share
Copyright © 2015 AGEM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp