Copy
 
24Rent - auto läheltäsi 24h

24Rent Uutiskirje 14.11.2015

Millä ajattelit liikkua joulun pyhinä?

 

Kaupat kiinni, junat täynnä tai bussit ei kulje. Sitä pitäisi kuitenkin jotenkin päästä sukulaisten luo syömään joulukinkkua ja kurlaamaan glögillä maittavien joulutorttujen popsimisen jälkeen. Kyllä, joulu tulee joka vuosi aikaisemmin ja aikaisemmin. Muista varata auto jo nyt joulun matkoihin, jouluostoksille tai kuusen kuljetukseen, niin et jää kokonaan ilman!


Valittavanasi on entistä laajempi autovalikoima ja kuten tapoihimme kuuluu, vuokraat meiltä aina tietyn auton etkä vain autoluokkaa. Tutustu autoihin ja valitse itsellesi tyylikkäin ajopeli!

Aja pakulla ja säästä kymppi


Meiltä löytyy jo yli 100 pakettiautoa yli 20:sta kaupungista. On suurta, on pientä, on edullista sekä uutta. Kun ajat arkena pakuillamme, säästät 10 euroa vuokrahinnasta. Hyödynnä alennus kirjoittamalla alennuskoodi MARRASPAKU sille tarkoitettuun tilaan verkkosivullamme.Tarjous on voimassa ma-pe 18.12.2015 asti eikä se sisällä ajokilometrejä tai polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.

Rajoittamattomat ajokilometrit


Saat rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi vain 5 €/ vrk.  Hyödynnä etusi klikkaamalla varauskoneessamme rajoittamattomat ajokilometrit -tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta ja valitse ajokilometrikohtaan pienin mahdollinen ajokilometrimäärä.
Tarjous on voimassa 18.12.2015 mennessä kotimaassa ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja VW Poloja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram


Varaukset www.24rent.fi
Ota yhteyttä

Jos et halua hyödyntää tätä tai muita tarjouksiamme, klikkaa tästä.
Haluaisitko auton ajoon vieläkin nopeammin?
Lataa 24Rent-sovellus Android-puhelimeesi