Copy
 
24Rent - auto lähelläsi 24/7

24Rent Uutiskirje 6.11.2014

24Rent julkistaa 24Flex-palvelun


Yhteiskäyttöautot tukevat julkista liikennettä tarjoamalla joustavan liikkumisen lisäpalvelun. Teemme jatkuvasti töitä hyvin toimivan liikenteen edistämiseksi, josta esimerkkinä on uusi palvelumme. 24Flex tuo saatavillesi näppärät kaupunkiautot rajoittamattomalla käyttömäärällä.

Mielestämme liikkumisen tulisi olla helppoa ja nopeaa. 24Flex asiakkaana saat auton käyttöösi heti ja saat ajella yhteiskäyttöautolla rajattoman määrän. Kuten tyyliimme kuuluu, huolehdimme puolestasi kaikista auton kuluista, jolloin sinä saat keskittyä oleelliseen. Kiinteällä 99 euron kuukausihinnalla pääset heti nauttimaan myös 24Rentin kanta-asiakkuuden tuomista eduista.
 

Mitä 24Flex sitten sisältää ihan konkreettisesti?

  • Henkilöauto kaupunkiajoon
  • Auto käytössäsi arkipäivisin 2 tuntia kerrallaan - niin usein kuin haluat
  • 2 tunnin ajoon sisältyy 50 km polttoainetta
  • Ei koskaan äkkilähtö- tai yömaksuja
24Flex-palvelu on jatkuvassa kehityksessä, joten voimme ottaa palvelun käyttäjiksi alussa vain rajatun määrän hakijoita. Hae siis heti mukaan!
 
Tutustu ja hae tästä

Talvinopeusrajoitukset voimassa


Koko maassa siirryttiin talvinopeuksiin lokakuun lopussa. Tästä eteenpäin moottoriteillä saa päästellä korkeintaan 100 kilometriä tunnissa ja suurimmalla osalla muita maanteitä 80 kilometriä tunnissa. Korkeampiin nopeuksiin voidaan palata taas, kun sääolosuhteet niin sallivat ja kevätaurinko alkaa pilkistää pilvien takaa - käytännössä maalis-huhtikuun vaihteessa. Huomioithan, että pakettiautolla ajaessa maksiminopeus on aina 100 kilometriä tunnissa.

Hitaampien talvirajoitusten ansiosta säästyy arviolta 15 ihmisen henki ja 50 välttää loukkaantumisen. Toivotamme kaikille turvallista ja rajoitusten mukaista ajoa!

Autojemme talvirenkaat


Autotalkkarimme ovat vauhdissa ja viimeisiä talvirenkaita vaihdetaan paraikaa. Suurimmassa osassa autoistamme on nastarenkaat, mikä kannattaa huomioida mikäli suunnittelet talvella automatkaa Suomen ulkopuolelle. Voit tutustua talvirengasmääräyksiin tarkemmin Autoliiton sivuilla.

 
Vinkki: näet päivitetyn rengastilanteen auton tiedoista varatessasi menopeliä. Klikkaa suoraan varaamaan tästä!
Varaukset www.24rent.fi
Ota yhteyttä

Jos et halua hyödyntää tätä tai muita tarjouksiamme, klikkaa tästä.
 
Tykkää ja löydä alennuskoodeja: