Copy
 
24Rent - auto läheltäsi 24h

24Rent Uutiskirje 3.9.2015

Ja niin auto hyppäsi puhelimeesi


Android-sovelluksemme on nyt ladattavissa Google Play Kaupasta! Mobiilisovelluksella teet samat tutut asiat kuin verkkosivullakin, mutta nopeammin! 

Sovellus etsii sinua lähinnä olevat, vapaat autot ja voit tuttuun tapaan varata auton ajoon ympäri vuorokauden. Täytät henkilötietosi sovellukseen vain kerran, jonka jälkeen sormesi pääsevät naputtelusta pitkälle lomalle. Luonnollisesti samalla sovelluksella voi hallita varausta ja auton ovia.

Auto on siis jatkossa aina parin painalluksen päässä!
Lataa sovellus
Vinkki: Lataamalla sovelluksen saat VW Polon ajoon 5 eurolla kahdeksi tunniksi! Etu on voimassa vain sovelluksen ladanneilla 1.10.2015 asti.

PopUp-Sähköautopäivä Senaatintorilla

 

Osallistumme PopUp-sähköautopäivään sekä sähköautokulkueeseen Helsingin Senaatintorilla 11.9.2015. Tule tutustumaan ensimmäisten joukossa uusiin sähköautoihin klo 12-15. Tapahtumassa mukana molemmat ajoon tulevat mallit  VW eGolf sekä Golf GTE. Luvassa myös etuja ja sähköautoiluvinkkejä!
 
Ohjelma ja ilmoittautuminen tapahtuman Facebook-sivulla täällä

Vapaat ajokilometrit -tarjous jatkuu asiakkaiden pyynnöstä!


Osta varaukseesi vapaat ajokilometrit vain 5 €/vrk! Vapaat ajokilometrit -tarjouksemme koskee kaikkia VW Poloja ja valikoituja Ford Transiteja maanlaajuisesti ja on voimassa 2.-24.9.2015. Klikkaa varauskoneessamme vapaat ajokilometrit -tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta ja valitse ajokilometrikohtaan pienin mahdollinen ajokilometrimäärä.
 
Varaa VW Polo vapailla ajokilometreillä
Varaa Ford Transit vapailla ajokilometreillä
Facebook
Twitter
LinkedIn
Blogi
YouTube


Varaukset www.24rent.fi
Ota yhteyttä

Jos et halua hyödyntää tätä tai muita tarjouksiamme, klikkaa tästä.
Haluaisitko auton ajoon vieläkin nopeammin?
Lataa 24Rent-sovellus Android-puhelimeesi