Copy

Älä talvesta turhia välitä

 
Talviautoilu on haaste ja se saattaa yllättää kokeneenkin autoilijan. Kaikki pakettiautomme käyvät dieselillä ja erityisesti diesel-autoa ajaessa kovalla pakkasella kannattaa muistaa muutama tärkeä asia. Ohjeistamme sinua talviajoon ennen varauksesi alkua, mutta kokosimme vinkkejä talviajoon myös verkkoon.

Lue tärkeät vinkit onnistuneeseen reissuun tästä!


PS. Tiesitkö, että saat auton ovet auki jo 15 minuuttia ennen varauksesi alkua? Sinun ei tarvitse käyttää varausaikaasi auton valokuvaamiseen ja talvitoimiin jos olet ajoissa paikalla!

 

Rajoittamattomat ajokilometrit 

 
Saat rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi vain 5 €/ vrk 27.1. asti. Rajoittamattomat ajokilometrit -tarjous on voimassa kaikissa henkilöautoissa ja Renault Master-merkkisissä pakettiautoissa.
 
Varaa heti

Tarjous on voimassa vain 27.1.2015 mennessä kotimaassa ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.

Hyödynnä etusi klikkaamalla varauskoneessamme rajoittamattomat ajokilometrit -tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta ja valitse ajokilometrikohtaan pienin mahdollinen ajokilometrimäärä.
Facebook
Twitter
www.24rent.fi
Forward
Copyright © 2016 24Rent, Kaikki oikeudet pidätetään.


Etkö halua enää tarjouksia ja uutisia? Peruuta tilauksesi tästä.