Copy
24Rent - auto lähelläsi 24/7
24Rent                                                                                                     23.7.2014

24Rent laajentaa Helsingin ydinkeskustassa
 

Olemme vihdoin päässeet toimimaan sinne, missä haluamme ja Helsingin ydinkeskustan autot ovat vasta alkua tulevalle! Yaristen saama hyvä palaute ja kokemus kantakaupungissa toimimisesta innoittaa meitä palvelun kehittämisessä. Jatkossa tarjoamme lisää uusia autoja ja sijaintipaikkoja, erilaisia palvelumalleja, laajennamme uusiin kaupunkeihin ja tuomme autot entistä paremmin kaupunkien keskustoihin.

Onko sinulla toivomuksia uusien autojen sijainnista? Kerro meille!

Onko sinulla ideoita ja vinkkejä palvelumme kehittämiseksi? Kerro meille!

Ilmaista pysäköintiä yhteiskäyttöautoilijoille


24Rent-auton vuokraus on jatkossa entistä kätevämpää, sillä useissa Helsingin yhteiskäytössä olevissa henkilöautoissa on lupa, joka oikeuttaa asiakkaan pysäköimään oman autonsa vuokrauksen aikana niille kaupungin katualueiden asukas - ja yrityspysäköintipaikoille, jotka vaativat kaupungin määrittämän kirjaintunnuksellisen pysäköintiluvan.

Lähes 30000 24Rent-varausta!

24Rentin yhteiskäyttöautopalvelu on kasvanut vuosien myötä yli 100 auton palvelutarjoajaksi. Laajennamme toimintaamme jatkuvasti  ja olemme maailman ainoa yhteiskäyttöautopalvelu, joka pystyy operoimaan myös pienemmillä paikkakunnilla ja siten ympäri Suomen.

Komeaa varausmäärää juhlistamme palkitsemalla asiakkaan, joka tekee 30000. varauksen järjestelmäämme. Onnekas varaaja saa lahjakortin, joka oikeuttaa saman arvoiseen alennukseen seuraavassa varauksessa.

Kiitos luottamuksesta toimintaamme!

Kesäretkelle?


Suomi on täynnä hienoja kesätapahtumia. Kerää porukka kasaan, vuokraa auto ja lähde liikenteeseen. Varaukset: www.24rent.fi

24Rentin tiimi toivottaa hyvää kesän jatkoa ja mukavia ajohetkiä tien päällä.
Nauti kesästä - muista turvallisuus!

Varaukset www.24rent.fi
Ota yhteyttä

Jos et halua hyödyntää tätä tai muita tarjouksiamme, klikkaa tästä.
 
Tykkää ja löydä alennuskoodeja: