Copy
 
24Rent - auto läheltäsi 24h

24Rent Uutiskirje 5.2.2015

Yhteiskäyttöautot asumisen lisäpalveluksi

 
Rakennusyhtiö Fira rakentaa VVO:lle 82 vuokra-asunnosta koostuvan kerrostalon Rastilaan ja kohteen on arvioitu valmistuvan 2016. Jokainen Retkeilijänkatu 1:n vuokra-asukas saa automaattisesti käyttöönsä 24Rent-yhteiskäyttöauton osana vuokrasuhdettaan. Yhteiskäyttöauto täydentää alueen julkista liikennettä ja tuo mahdollisuuksia oman liikkumisen suunnitteluun.

Yhteiskäyttöautolla korvataan 30 prosenttia alueen autopaikkatarpeesta. Omistusautot seisovat jopa 95 prosenttia ajasta käyttämättömänä ja uusi konsepti tuo mahdollisuuden auton käyttöön omalta kotiovelta ilman omistamisen taakkaa. Tuttuun 24Rent-tapaan palvelu ei vaadi sitoutumista ja sen käyttö on vapaaehtoista. Ellei yhteiskäyttöautoa käytä, ei tule kustannuksiakaan.

Lue lehdistötiedotteemme tästä.
 

Vapaat ajokilometrit myös helmikuussa

Tarjosimme kaikille asiakkaillemme lähes koko tammikuun ajan vapaat ajokilometrit vain viidellä eurolla. Saimme runsaasti positiivista palautetta tarjouksestamme ja pyynnöstänne päätimme jatkaa samaa tarjousta vielä 20.2.2015 saakka. Jos et ehtinyt hyödyntää vapaita ajokilometrejä tammikuussa, niin viimeistään nyt kannattaa ottaa nelipyöräinen alle ja lähteä matkaan!


Tarjous on voimassa seuraavissa autoissa:

  • Kaikki Toyotat
  • Kaikki Nissan NV400:t
  • Kia Rio Turussa
Varaa heti!

Tutustu tarjoukseen ja tarjouksen autoihin tästä.

Turussa työajot ajetaan yhteiskäyttöautolla

Avasimme heti helmikuun alussa neljännen noutopisteen Turkuun. Uusin tulokas sijoitettiin Turun teknologiakiinteistöihin Q-Parkin operoimaan parkkihalliin Kupittaalle. Turun teknologiakiinteistöjen vuokralaiset saavat erikoisetuja autojemme käytöstä, mutta edullinen yhteiskäyttöauto on luonnollisesti kaikkien turkulaisten asiakkaidemme käytössä.

Automme palvelevat sinua ympäri vuorokauden ja voit napata sen käyttöösi läheltä kotiasi tai työpaikkaasi. Voit käyttää yhteiskäyttöautoa työpäivän aikana vaikkapa kokouksiin siirtymisiin tai myyntikäynneillä. Palvelun toimiessa 24/7 voit lähteä tärkeille messuillekin jo kukonlaulun aikaan.

Haluatko yhteiskäyttöauton työpaikkasi käyttöön? Vinkkaa asiasta meille tästä.

Tutustumistarjous Turussa ja Lahdessa


Avasimme tällä viikolla Turkuun ja Lahteen uudet noutopisteet henkilöautoille. Tutustu rohkeasti uusiin tulokkaisiin, sillä saat 30 % alennusta auton vuokrasta uusissa noutopisteissämme!

Turun alennuskoodi on TTSTURKU
Tarjous on voimassa kaikissa Turun henkilöautoissa.

Lahden alennuskoodi on TTSLAHTI
Tarjous on voimassa Lahden henkilöautossa.


Tarjous on voimassa 5.2.-18.2.2015 kotimaassa ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.

Kirjoita alennuskoodi varauskoneessamme sille varattuun tilaan. Alennuksesi näkyy heti varauksen loppusummassa.

Varaa heti!

Vinkki:


Uudistimme laskutuspalveluamme yritysasiakkaille. Yksittäiset vuokraukset maksetaan yhä turvallisesti verkkosivullamme www.24rent.fi. Ymmärrämme kuitenkin, ettei yrityksen jokaisella työntekijällä ole pankkitunnuksia saatavilla. Voit hakea yrityksellesi laskutusasiakkuutta tästä. Tällä hetkellä valittavana on tilisiirto yksittäisiin vuokrauksiin ja koontilasku useammin toistuviin vuokrauksiin. Lisäksi voit lisätä yrityksesi sisältä 3 käyttäjää palvelullemme.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Varaukset www.24rent.fi
Ota yhteyttä

Jos et halua hyödyntää tätä tai muita tarjouksiamme, klikkaa tästä.