Copy
 
24Rent - auto läheltäsi 24h

24Rent Uutiskirje 8.1.2015


Vapaat ajokilometrit vain 5 eurolla


Vapaat ajokilometrit tarjouksemme on ehdottomasti asiakkaidemme lemppari. Nyt kannattaa taas lähteä pidemmälle ajomatkalle, sillä saat tammikuun ajan vapaat ajokilometrit vain 5 eurolla valikoiduissa autoissa. Ei päässälaskua ajettavien kilometrien määrästä tai huolta ylittyvistä kilometreistä, pelkkää ajamisen iloa. Varaa siis heti ettet jää ilman!

Tarjous voimassa seuraavissa autoissa:
 • Kaikki Toyotat
 • Kaikki Nissan NV400:t
 • Kia Rio Turussa

Hyödynnä tarjous 28.1.2015 mennessä. Klikkaa varauskoneessamme vapaat ajokilometrit tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta ja valitse ajokilometrikohtaan pienin mahdollinen ajokilometrimäärä.

Varaa heti!

Tutustu tarkemmin tarjoukseen ja tarjouksen autoihin

Uusia Nissaneita valmiina ajoon

 
Saimme viime kuussa reilun tusinan uudenkarheita Nissan NV 400-mallisia pakuja kalustoomme. Suurimmalle osalle on jo löytynyt uusi kotipesä ja ne ovat valmiina kyyditsemään laatutietoisia asiakkaita. Kokoluokaltaan pakut ovat 8-kuutiosta 15-kuutioon, joten ne palvelevat monipuolisesti erilaisissa kuljetustarpeissa. Olemme aika innoissamme näistä pakuista, sillä samanlaisia et löydä koko Suomen maasta edes etsimällä.

Mitä herkkuja näistä sitten löytyy?
 1. Vakionopeudensäädin säästää hermojasi ja tekee pitkistä ajoista miellyttäviä
 2. Eco-mode avustaa taloudellisessa ajossa
 3. Start-stop vähentää päästöjä
 4. Erinomainen horisontaalinen näkyvyys ja panoraamapeili takaavat hyvän näkyvyyden
 5. Matkustajan peili ei ole vain "meikkipeili", vaan se paljastaa myös kuolleen kulman
 6. Loistava ergonomia, esim. kuskin istuimessa on kyynärnoja lisäämässä ajomukavuutta
 7. Radio jossa on bluetooth-ominaisuus sekä usb-portti, jolloin voit puhua puheluja turvallisesti ajaessasi tai kuunnella lempimusiikkiasi
 8. Ilmastointi helpottamaan helteillä ajoa, kun kesä jossain vaiheessa saapuu tänne pohjolaankin

 

Talvi 3 -  Kuski 0?

 
Älä anna talvikelien ottaa murskavoittoa sinusta. Talven tuomista haasteista selviää kyllä voittajana kun pitää ajatuksen mukana ajellessa. Pari asiaa ovat viime viikkoina ihmetyttäneet asiakkaitamme, joten ota sinäkin nämä huomioon:
 • Kaikki pakumme toimivat dieselillä ja niitä pitää hehkuttaa ennen liikkeellelähtöä. Käännä avainta niin, että auton virta menee päälle. Voit startata auton kun hehkutusvalo sammuu mittaristosta.
 • Ennakoi ja pidä silmät auki. Varsinkin talvella korostuu turvavälin pitäminen edellä ajavaan ja oman nopeuden sopeutus keliin. Eihän liukkaus pääse yllättämään sinua?
 • Pakkasella sulat voivat jäätyä tuulilasiin kiinni. Et ole Rambo, joten älä revi pyyhkijöitä väkivalloin irti. Odota että tuulilasi lämpiää sen verran, että pyyhkijät irtoavat lasista helposti.

Tuulilasivakuutus lisäturvaksesi

 
Kiveniskemät ja muut tuulilasin vauriot eivät ole aina omissa käsissä, mutta olet korvausvastuussa niistä valitsemaasi omavastuuseen saakka. Nyt voit ostaa varauksesi yhteydessä tuulilasivakuutuksen 3 eurolla, jolloin korvausvastuusi tuulilasin vauriotapahtumissa poistuu. Esim. kiveniskemätapauksessa säästät 50 euroa ottamalla tuulilasivakuutuksen turvaksesi.

Vinkki:

 
Nyt lähtee nopeimmalle varaajalle Nissan NV400 halvalla ajoon! Yksi uusista Nissaneistamme (VXS-401) on matkalla uuteen kotipesäänsä. Vain yhdensuuntaisen reissun Pohjois-Pasila - Oulu kuski puuttuu. Olisitko se sinä?

Saat alekoodilla SIIRTOAJO1 auton varauksen kiinteään hintaan 50 €! Koodi on voimassa 5.-31.1.2015 ja siihen sisältyy 1000 km ja 30 h ajoa (ei polttoaineita). Samaan reissuun tulee myös 1 rengassetti, mutta 15 kuutioiseen autoomme mahtuu renkaiden lisäksi niin paljon muutakin.


Varaa heti!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Varaukset www.24rent.fi
Ota yhteyttä

Jos et halua hyödyntää tätä tai muita tarjouksiamme, klikkaa tästä.