Copy

Sähköauto viikoksi sinulle?

 
Nyt voit voittaa täyssähköisen Volkswagen e-Golfin viikoksi käyttöösi! e-Golf on muikean komeannäköinen auto ja valmistaja lupaa sille jopa 190 kilometrin reissun yhdellä latauksella optimaaliolosuhteissa. Tämän lisäksi ajomukavuus on ihan omaa luokkaansa - puhumattakaan siitä, että matkaa pääsee taittamaan ekologisesti täydessä hiljaisuudessa.

Osallistu kilpailuun kommentoimalla Facebook-sivullamme olevaan julkaisuun, millaisia reissuja tekisit viikon ajan ja voita pirssi omaan käyttöösi!
Kommentoi jo tänään ja voita!

Aja niin paljon kuin haluat!

 
Helmikuussa on ajamisesta pitävän kuskin buffetti, sillä saat taas rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi viidellä eurolla per vuorokausi. Rajoittamattomat ajokilometrit-tarjous on voimassa kaikissa henkilöautoissamme Helsingistä Rovaniemelle saakka sekä Renault Master-merkkisissä pakettiautoissamme.

Käytä tämä etu klikkaamalla varauskoneessamme rajoittamattomat ajokilometrit -tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta ja valitse ajokilometrikohtaan pienin mahdollinen ajokilometrimäärä.
 
Varaa heti
Tarjous on voimassa vain 3.-24.2.2016  kotimaassa ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske sähkö- ja hybridiautoja tai jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.
Facebook
Twitter
www.24rent.fi
Forward
Copyright © 2016 24Rent, Kaikki oikeudet pidätetään.


Etkö halua enää tarjouksia ja uutisia? Peruuta tilauksesi tästä.