Copy
 
24Rent - auto läheltäsi 24h

24Rent Uutiskirje 2.4.2015

Uusia autoja ajoon Stadista Rolloon


Meillä on hyviä uutisia! Autojemme kysyntä kasvaa jatkuvasti ja olemme hankkineet uutta kalustoa yli kolmella miljoonalla eurolla. Uudet autot sijoitetaan ympäri Suomea ja samalla laajennamme toimintaa uusille paikkakunnille. Jo lähitulevaisuudessa autojamme on saatavilla esimerkiksi Kuopiosta.

Kevään aikana valikoimaan tulee Renault Clioja kahdessa kokoluokassa sekä Renault Master-pakettiautoja 8 ja 15-kuutioisina. Ensimmäiset Cliot tulevat katukuvaan jo huhtikuun aikana.

Uudet Cliot takaavat ajomukavuuden kevään ja kesän ajoissasi:
  • Media nav-multimediajärjestelmä, mikä pitää sisällään mm. navigoinnin ja bluetooth- ja handsfree- järjestelmän. Nyt voit kuunnella lempimusiikkiasi matkalla ja puhua turvallisesti ajonaikaiset puhelut.
  • Mäkilähtöavustin ja Stop & Start-tekniikka
  • Vakionopeudensäädin helpottamassa ajoa pitkillä matkoilla.
Etkö malta odottaa Cliojen saapumista? Varaa tästä toinen auto ajoon yli 100 auton valikoimastamme!

Mistä haluaisit lähteä ajoon?


Mistä sinä haluaisit lähteä ajoon? Kaikilla uusilla autoillamme ei ole ihan vielä uutta kotipesää ja nyt pääset vaikuttamaan niiden noutopisteisiin. Ehdota meille uutta noutopaikkaa mahdollisimman pian, sillä palkitsemme toteutuneet ehdotukset 50 euron vuokrauslahjakortilla!

Ehdota uutta noutopaikkaa tästä.
 

Vapaat ajokilometrit huhtikuussa


Saat vapaat ajokilometrit varaukseesi vain viidellä eurolla. Nyt voisi olla täydellinen aika päivittää kodin kevätilme. Nappaa siis siippa kainaloon ja lähde metsästämään täydellisiä verhoja toiselle puolen Suomea. Tai vie pääsiäismunia mummulle, serkulle, koiran kaimalle tai veljelle. Oli tilanteesi mikä tahansa - huhtikuussa kannattaa ajaa!

Vapaat ajokilometrit-tarjouksemme koskee kaikkia Toyota Proace, Nissan NV400, Toyota Avensis ja Toyota Yaris-merkkisiä autojamme maanlaajuisesti ja se on voimassa 5.4.-23.4.2015.

Tutustu tarjoukseen ja tarjouksen autoihin tästä.

Tai varaa heti tästä!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Blogi
Varaukset www.24rent.fi
Ota yhteyttä

Jos et halua hyödyntää tätä tai muita tarjouksiamme, klikkaa tästä.