Copy
View this email in your browser
Facebook
Website the beach
Instagram
Email

Nieuws

Studio Osdorperban: "Bedankt!"

Studio Osdorperban was genomineerd voor een Appeltje van Oranje. In totaal zijn er 39 projecten die met elkaar hebben gestreden voor de prestigieuze prijzen die jaarlijks door het Oranje Fonds worden uitgereikt aan uitzonderlijke sociale projecten, met dit jaar “kansengelijkheid voor álle jongeren” als thema. Vorige maand vond de halve finale plaats en wat was het spannend! De jongeren hebben hard gewerkt met het promoten van de Studio, en mede dankzij de vele stemmen is Studio Osdorpban 7de geworden! 

Een hele mooie plek, maar helaas niet genoeg om door te gaan naar de finale. 
We willen nogmaals iedereen bedanken die hun stem aan ons hebben gegeven. De waardering van de nominatie en de vele stemmen geeft de jongeren een boost om de Studio verder te ontwikkelen en op de kaart te zetten. Om te beginnen met een eigen plek in de oude brommerzaak op Hoekenes in de Wildemanbuurt. 
We hebben er zin in!

Evenement

Proeverij Voor jou, voor mij


In de vrouwenateliers van Voor Jou, voor mij worden middels co-design duurzame en natuurlijke producten gemaakt. Naast producten van vlechtwerk en textiel worden met zelfgekweekte kruiden natuurlijke beautyproducten, een lokaal theemerk, een eigen kruidenmelange en heerlijke vegetarische hapjes gemaakt. 

Op donderdag 3 maart is er bij The Beach een heuse proeverij waar de vrouwen hun lekkernijen promoten. Iedereen is welkom om te genieten van de zelfgemaakte producten uit eigen tuin en keuken. Lekker zitten en van het zonnetje genieten is ook mogelijk. De proeverij begint om 13:00 uur en eindigt om 15:00 uur.

Elke donderdag is het vrouwenatelier Voor jou, voor mij geopend tussen 10:00 uur en 13.00 uur. Het project wordt uitgevoerd in de vorm van verschillende ateliers als maak- en ontmoetingsplekken voor vrouwen die nieuwe producten willen ontwerpen. Samen maken en ondernemen staan centraal.
 

Onderzoek Wildemanbuurt

Kaart maken van verbindingen met de Wildeman

Op donderdag 3 maart kan ook iedereen uit de buurt visies met ons delen over hoe de Wildemanbuurt verbonden is en kan worden met de omgeving en de stad. The Beach doet met architecten van AP+E, Studio DMAU en Gemeente Amsterdam hiernaar onderzoek. Samen met de buurt maken we een grote kaart met de bijdragen van Wildeman bewoners.
 
Donderdag 3 maart
Proeverij en onderzoek Wildemanbuurt
13:00 - 15:00 uur
voor de Garage Notweg

Iedereen die met de Wildemanbuurt te maken heeft is welkom om mee te doen!
 

Nieuws

The Beach erkend leerbedrijf


Vanaf 31 januari is The Beach een erkend leerbedrijf voor MBO stages. We deden op 17 februari mee aan de stagemarkt van het ROC Amsterdam, waarmee we samenwerken op het gebied van hospitality en events. We hopen in de volgende nieuwsbrief onze eerste MBO-stagiair voor te stellen. We zoeken naar stagiairs die aan de slag willen gaan om cateringopdrachten en het buurtrestaurant van De Wilde Chefs te coördineren.
 
“Het is net alsof je een eigen cateringbedrijf runt,
maar dan in het klein”.
Amel Erasmus, een eerdere stagiair die de Wilde Chefs ondersteunde

The Beach werkt zo mee aan meer stageplaatsen voor MBO'ers uit de Wildemanbuurt. Ook draagt deze stap bij aan een hechtere praktische en inhoudelijke samenwerking met andere erkende leerbedrijven in Nieuw-West.
 

Informatiemarkt

Feestelijke opening Station Wildeman

Burgemeester Femke Halsema en stadsdeelvoorzitter Emre Unver openen donderdag 3 maart Station Wildeman. Station Wildeman is gevestigd in de voormalige Kraemerschool. Op het plein voor Station Wildeman is een informatiemarkt over wat er in Station Wildeman en de buurt te doen is. The Beach staat als partner ook op de informatiemarkt. Tijdens de opening wordt ook een bouwbord onthuld met het plan voor de verbouwing van Station Wildeman die eind 2022 of begin 2023 zal starten. 
Donderdag 3 maart 16:00 tot 18:30 uur. Nieuwe laan 34, achter de Aldi op de Osdorperban. Op naar een vruchtbare samenwerking!
The Beach is een werkplaats en hub voor sustainist design gevestigd in Amsterdam. Met mensen & organisaties maken we projecten die gemeenschappen versterken. Waarden als duurzaamheid, menselijke maat, eerlijk delen zijn daarbij ons kompas. Het ontwerpen van nieuwe vormen van relaties - het maken van nieuw maatschappelijk weefsel - en onderzoek naar de onderliggende processen is de kern van wat wij doen. The Beach wordt ondersteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst in de periode 2021 - 2024.
Copyright © 2022 The Beach, All rights reserved.

Our mailing address is:
we@thebeach.nu

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
The Beach · Notweg 38, Osdorp-Oost, Amsterdam, The Netherlands · Amsterdam, NH 1068 LL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp