Copy


COMUNICAT DE PRESĂ. Inițiativa de definire a Căsătoriei NU inflamează societatea


PRESS RELEASE: The Marriage Definition Initiative does NOT inflame society


VIDEO. Președintele Iohannis va analiza legea privind organizarea referendumului: „Acest drept trebuie respectat”


VIDEO integral: Conferința „Referendumul pentru căsătorie în România: Perspective naționale și internaționale”


AUDIO. Vasile Bănescu: Poziția Bisericii Ortodoxe Române față de referendumul pentru căsătorie și față de parteneriatele civile


VIDEO. Vasile Bănescu: „Societatea civilă autentică din România se regăsește în conținutul uman al cultelor religioase, nu în ONG-uri minuscule, dar foarte zgomotoase”


VIDEO. Pr. Ionuț Corduneanu, Vicar Patriarhal, despre parteneriatul civil: „Statul român nu are nicio obligație și ar greși grav dacă ar legifera o alternativă la căsătorie”


VIDEO. Pr. dr. Daniel Bulai, de la Arhiepiscopia Romano-Catolică București: „Credem în referendum, credem în viitorul României, credem într-o societate plină de valori”


VIDEO: Pastorul Virgil Achihai: „Este dreptul meu să solicit ca, printr-un proces democratic, transparent, valorile pe care le împărtășesc să devină literă de lege”


VIDEO. Nelu Ardelean, Secretar General al Uniunii Bisericilor Baptiste: „Statul nu trebuie să se substituie Autorității Supreme, Autorității Divine”


VIDEO. Rafael Shaffer, Prim Rabin: Misiunea liderilor religioși și a societății civile este să mobilizeze oamenii să vină la referendum și să spună ce gândesc


Sen. Titus Corlățean despre referendumul pentru căsătorie: „Până și la Washington am fost întrebat. Există o așteptare și un sprijin extern și este bine să spunem acest lucru”


VIDEO. Adina Portaru, ADF International: „Legiferarea parteneriatelor civile înaintea organizării referendumului ​sabotează inițiativa cetățenească și legislația familiei”


VIDEO. Dep. Daniel Gheorghe: „Nimeni nu este mai presus de Constituție și de suveranitatea poporului. Este valabil și pentru Președinte, și pentru parlamentari, și pentru judecătorii de la CCR”


VIDEO. Dep. Florica Cherecheș: „Banii cheltuiți pe referendumul pentru căsătorie reprezintă cea mai importantă investiție în viitorul României”


VIDEO. Florin Iordache, Vicepreședintele Camerei Deputaților: „Nu putem nega efortul celor peste trei milioane de români de organiza referendumul”


VIDEO. Ioan Deneș, Ministrul Apelor și Pădurilor: „E momentul să exportăm și noi ceva pentru Europa: această pronunțare care se va face clar. România are dreptul să-și aleagă calea din punct de vedere al moralității”


Căsătoria e definită printr-o serie de discriminări necesare. „Dacă azi un Referendum pentru Căsătorie e împiedicat în mod abuziv, mâine ce alte lucruri vor fi împiedicate?”


Intră pe site