Copy
Naš prvi newsletter u 2014. godini posvećen Pustu i pusnim događanjima.

Pusni vremeplov

Obavještavamo Vas da će se četrtak, 20. febrara na 7 večer Rukavce pul Kinkeloveh održat „Pusni vremeplov“ kade ćemo pogledat film Pust sniman va našen kraje 1994. leta.

Pozivamo si zainteresirani da pridu videt kako su zgledali pred 20 let i ča se j' od onda promenilo.

Maškarani Tomos fest

Subotu, 22. febrara 2014. leta. održat će se „Maškarani Tomos fest“.Okupljanje je od polna, na Velen Brgude, a prijavi se primaju do 12:30. Start prve vožnji bit će na 12:30.

Kotizacija je 50 kn, a uvjet za sudjelovanje je da vozači budu maškarani. Vozit će se gimkana, a za najuspješneji su osigurane nagradi.

Program vode Marijana i Nina.

Brgujski zvončari

Nedeju, 23. febrara svoj tradicionalni krug delaju Brgujski zvončari, jedni od najstarejeh va Kastavštine. Parte na 9 z Velega Brguda, a na Staroj pošte, kade preskaču skalini su okol 4 zapolne.

Radionica pripreme kroštula

U utorak, 25. veljače održati će se Radionica pripreme kroštula i to u Udruzi 5€ u Šapjanama. Prva grupa održati će se u 11 sati, a druga u 14 sati.

Svi prijavljeni za cijenu od 100 kuna dobiti će sve potrebne namirnice i materijal za pripremu kroštula koje će moći ponijeti sa sobom, te ručak (predjelo, glavno jelo i desert, piće) i prigodnu pregaču.

Prijave se primaju na mail tzmatulji@tzmatulji.hr, tel. 051/276-789 ili putem facebook stranice TZO Matulji.

Pusni tanci

Po užance pusni tanci su subotu, va Dome pul Permani, va Hangare pul Matuj i va Štale na Staroj pošte.

Televizija

Žlica užitka - Marijana Kalčić Grlaš, direktorica TZO Matulji pripremala je olita, ulenjaki, kroštule prema receptima koji se koriste na području općine Matulji, pogledajte.

Dobro jutro Hrvatska - Priprema kroštula i recept
Novosti od Matuj dobivate zato jer ste se prijavili na našoj internetskoj stranici ili smo vas na listu dodali u želji da vas informiramo. Ukoliko ne želite primati novosti, slobodno se odjavite.

Naša adresa:

Trg maršala Tita 11, 51211 Matulji
Lokacija turističkog ureda – Dalmatinskih brigada 9
Telefon: +385 (0)51 276 789
Fax: +385 (0)51 276 221
E-mail: tzmatulji@tzmatulji.hr
Web: www.tzmatulji.hr
Email Marketing Powered by Mailchimp