Copy
View this email in your browser
Вижте нашите октомврийски предложения и планувайте следващото си приключение! 

Еквадор и островите Галапагос

03.10.2021/ 12 дни
5978 лв.

Със своето богатство от разнообразни екосистеми - от Амазонската тропическа гора до върховете на Андите и тихоокеанското крайбрежие, Еквадор е дом на стотици ендемични видове и любима дестинация за натуралисти и любители на природата от цял свят. Галапагоските острови пък са място, което не може да се сравни с никое друго в света що се отнася до биоразнообразие. Тук ще бъдем посрещнати от емблематичните за архипелага животни - галапагоските морски лъвове, тюлени, гигантски костенурки, пингвини, морски и сухоземни игуани и много други.
Виж повече

Боливия и Перу - пътешествие в земите на инките

12.10.2021г./16 дни
4802 лв.

Вижте две от перлите на Южна Америка - Боливия и Перу. По време на този тур ще посетим най-високата столица в света - Ла Пас, свещеното eзеро Титикака, многоцветната "Планина на дъгата", легендарния изгубен град на инките Мачу Микчу и мн.др.
Виж повече

Пътешествие до Сирия и Ливан

07.10.2021г./ 8 дни
2568 лв.
Разгледайте някои от най-важните културни центрове на древния свят, посетете древни библейски градове, манастири и църкви от първите години на християнството, вижте свещени за исляма антични джамии и се насладете на легендарното гостоприемство на местните.
Виж повече

Открийте Кавказ - Грузия, Армения и Азербайджан

15.10.2021г./ 11 дни 
2078 лв.
Кавказ - мястото, където Европа среща Азия, където драматични планински пейзажи срещат вековни манастири и където вкусната фюжън кухня среща най-старата винена традиция в света.По време на този тур ще разгледаме забележителностите на три държави- Грузия, Армения и Азербайджан, всяка от които има своя специфичан чар и същевременно с това допринася за цялостното очарование на района.

*Поради възможни ограничения, свързани с разпространението на Covid-19, пътуването се предлага и в съкратен вариант- Армения и Грузия.
Виж повече
https://www.penguin.bg/
Facebook
Instagram
За нас

Пенгуин Травъл е създадена през 1989 г. и през изминалите 30 години се утвърждава като лидер в предлагането на приключенски и активен туризъм както на скандинавския, така и на българския пазар.

Контакти
Penguin Travel Ltd.
info@penguintravel.com
00 359 2 400 10 50
0879 57 86 57


This email was sent to <<Имейл адрес>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Penguin Travel · Forhåbningsholms Alle 12 · Copenhagen F 1904 · Denmark