Copy
View this email in your browser
Тук още при пристигането ви завладява тропическото безвремие и усещате, че можете да прекарате дни наред без да правите нищо друго, освен да се възхищавате на неземната красота, която ви заобикаля - на ослепителното бяло на пясъчните плажове и безкрайното синьо на океана.
Ако искате да се насладите на лукса, с който са известни Малдивите, можете да изберете да отседнете в един от луксозните 5-звездни курорти. 
Малдивите обаче имат и друга страна - на обитаваните от местните острови, като Гаафару, можете да научите повече за живота и културата на местните и да делите острова с едва около двадесетина туристи.

Малдивите - слънчевата страна на живота

8 дни/ от 3520 лв.

Екзотична почивка на Малдивите по ваш вкус. Изберете настаняване и дати според предпочитанията си. С включен самолетен билет от България и изхранване на база All inclusive.
Виж повече

Другите Малдиви - Гаафару

6 дни/ 578 лв.

Този зелен малък оазис разполага със специален плаж за туристи (bikini beach) в непосредствена близост до трите къщи за гости. На рибарското пристанище можете да се порадвате на дневния улов на риба тон и на други местни риби, които готвачът на къщата ще приготви по традиционна рецепта. На разположение на гостите са различни дневни екскурзии с моторница – до коралов риф с огромни костенурки, до туристически курорт, вечерен риболов и т.н.

Виж повече
Website
Facebook
Instagram

Пенгуин Травъл е създадена през 1989 г. и през изминалите 30 години се утвърждава като лидер в предлагането на приключенски и активен туризъм както на скандинавския, така и на българския пазар.

Контакти
Penguin Travel Ltd.
info@penguintravel.com
       Denmark   00 45 89 88 36 84
Bulgaria     02 400 10 50
                   0879 57 86 57


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Penguin Travel · Forhåbningsholms Alle 12 · Copenhagen F 1904 · Denmark