Copy
Waarom een nieuwsbrief? Omdat ‘tHUIS IN STIJL je graag op de hoogte houdt van zijn bezigheden. Lees, volg en like ons voor dagelijkse stijl inspiratie.
View this email in your browser
 
Verkoopstyling; luxe of must?

Nieuwsbrief van 'tHUIS IN STIJL

Het is al weer september en de Open Huizen Route van 3 oktober komt nu snel dichterbij. Staat je huis te koop of ben je van plan het binnenkort te koop te zetten, dan is nu het moment om verkoopstyling toe te passen! Verkoopstyling is het met een relatief laag budget professioneel restylen van een woning voor een breed publiek met als doel een snellere verkoop tegen een hogere prijs. Duur? Hoeft niet, want met een paar kleine ingrepen wordt je woning vaak veel aantrekkelijker. Verkoopstyling is dus geen overbodige luxe, maar in deze digitale tijd eerder een must. Hoe doe ik dat, verkoopstylen?
’tHUIS IN STIJL geeft je een aantal nuttige tips:
 • Geef kijkers een welkomstgevoel met een gezellige entree van je woning (ramen zemen, mooie plant bij voordeur, verzorgde voortuin en oprit)
 • Ruim lekker op, zodat je huis niet te vol staat
 • Poets je huis totdat alles blinkt en fris ruikt, vooral de keuken, toilet en badkamer
 • Laat huisdieren tijdens de bezichtiging bij iemand logeren, ruim hondenmand en kattenbak op en lucht goed van te voren
 • Zorg voor lekkere geuren in je huis met zelfgebakken appeltaart en koffie en trakteer je kijkers er ook mee
 • Verwijder o.a. familiefoto’s en maak je huis zo neutraal mogelijk
 • Zorg voor eenheid in kleurgebruik door je hele huis (liefst lichte kleuren)
 • Zorg voor een logische indeling van iedere ruimte in je huis
 • Richt ruimtes in waarvoor ze bedoeld zijn: plaats een bureau in de werkkamer en een bed in de slaapkamer
 • Creëer indien nodig extra sfeer met kamerplanten
 • Creëer in het toilet, bad- en slaapkamer het hotel-gevoel met luxe accessoires
 • Benadruk de mooiste details van je woning
 • Doe de verlichting aan; hiermee maak je huis nog lichter en ruimtelijker
Heb je ondanks deze tips nog hulp nodig? Bel of mail ‘tHUIS IN STIJL voor een gratis oriënterend gesprek.


Verkoopstyling door 'tHUIS IN STIJL
Diverse gesprekken met makelaars uit de regio beginnen vruchten af te werpen. Inmiddels hebben ‘tHUIS IN STIJL en Christine Vesters een project afgerond aan Het Kanteel 32 te Waalwijk. De rode kastdeurtjes in de hal kregen een neutrale naturel tint en ik stylde de woning met houten en rieten accessoires en de kleuren zwart, grijs, wit en bruin tot een sfeervol geheel. Daarna maakte Christine Vesters professionele foto’s voor op Funda en de site van de makelaar. Nu loopt er nog een nieuwe offerte voor verkoopstyling.

    

Wil jij je woning ook professioneel laten stylen en fotograferen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Winkelrestyling
Tijdens de zomermaanden heeft ‘tHUIS IN STIJL niet stil gezeten. In juli heb ik samen met collega Suus Alderson een nieuwe indeling gemaakt voor Kookstijl, de kookwinkel in Oss. Deze nieuwe, thematische indeling is overzichtelijk en geeft een zeer ruimtelijk effect. De vaste klanten bij Kookstijl konden de metamorfose dan ook zeer waarderen.
 
 
   


Auto reclame
Je komt ‘tHUIS IN STIJL nu ook op de weg tegen. De autoreclame op 2 auto’s kan je niet missen. Je komt ons o.a. tegen rond Waalwijk, Tilburg, Hilvarenbeek, Den Bosch, Oss, Den Haag en Amsterdam.

 


Cadeaubon
In juni kreeg een klant van haar moeder een cadeaubon van ‘tHUIS IN STIJL t.w.v. 50 euro; goed voor 1 uur interieuradvies. Haar huis wordt binnenkort opgeleverd door de aannemer, dus snel een afspraak gemaakt. Ben jij ook op zoek naar een origineel cadeau? Bel of mail ‘tHUIS IN STIJL en die stijlvolle houten cadeaubon valt binnen enkele dagen op jouw deurmat.


Facebook
Volg jij ook mijn wekelijkse berichten op https://www.facebook.com/thuisinstijl? Deel deze berichten ook met jouw vrienden, zodat nog meer mensen mij leren kennen. Inmiddels heeft de pagina al bijna 400 likes, dus op naar de volgende mijlpaal van 500. Bedankt voor je interesse in ‘tHUIS IN STIJL en het delen met je vrienden!
 

Nieuwsbrief November
Alvast een vooruitblik naar de volgende nieuwsbrief. Met weemoed denken we terug aan de zomer, nu de dagen steeds korter en donkerder worden. In november tips om licht, warmte en gezelligheid in je interieur te brengen, zodat we zonder depressie de winter doorkomen.
 
 
Interieuradviesbureau ‘tHUIS IN STIJL
Erik Koenderink
Mr. Van Coothstraat 43
5141EP Waalwijk
06 2188 5479
erik@thuisinstijl.info
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
Share
Tweet
Forward to Friend