Copy
LiteWire Nyhedsbrev Maj 2014
View this email in your browser
Velkommen til foråret :)

Årets første kursus er netop afholdt i København, hvor 12 nye tandlæger blev certificeret til at behandle med LiteWire systemet. Vi havde en rigtig fin dag på Colosseumklinikken og kurset blev evalueret til 4,8 af 5,0 mulige point !

Vi arbejder i øjeblikket på et advanced kursus med de små tips og tricks, der kan gøre det endnu nemmere at lave LiteWire behandlinger. Så hold godt øje med nyhedsbrevet for opdateringer :)
LiteWire Kurser - kun få ledige pladser! 

Der har været meget stor efterspørgsel på LiteWire certificeringskurserne og de fleste er allerede udsolgt. Der er stadig få pladser tilbage på kurset til september i Horsens samt i København til november. Vil du med - så send din tilmelding nu.

10/05 2014   Colosseumklinikken, København (udsolgt - afholdt)
14/06 2014   Colosseumklinikken, København (udsolgt)
13/09 2014   Beringhus Tandlægerne, Horsens (4 pladser)
20/09 2014   Colosseumklinikken, København (udsolgt)
22/11 2014   Colosseumklinikken, København (6 pladser)

For tilmelding skriv til  info@litewire.dk
LiteWire er teamet op med DentalMedia.dk som i uge 3 arrangerer en spændende kursusrejse til Zell am See i Østrig, hvor ny viden og netværk kan kombineres med skitur og socialt samvær med gode kollegaer. Der bliver arrangeret LiteWire workshops og LiteWire certificeringskursus for interesserede tandlæger. Pladserne er begrænsede, så tidlig tilmelding anbefales. Se mere om kurset her.
Husk! Du kan bestille den nye LiteWire patientbrochure gratis på info@litewire.dk
Månedens Case er fra tandlæge Mads Lindkær i Horsens og viser resultatet af en LiteWire behandling med fokus på nivellering af fronten. Et rigtigt godt eksempel på, hvad man kan opnå på ganske få måneder med LiteWire. Mange tak til Mads for at dele denne flotte case. Hvis du har en case, du gerne vil dele her i nyhedsbrevet, er du meget velkommen til sende billeder til info@litewire.dk
Copyright © 2014 straightsmile ApS, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp