Copy
LiteWire Nyhedsbrev februar 2014
View this email in your browser

Tandretning for Tandlæger

Kære Tandlæge, 

Velkommen til februar udgaven af LiteWire Nyhedsbrevet :)
Et budskab leveres nemmest med gode billeder. Vi har derfor samlet forskellige serier af før-under-og efter billeder af LiteWire behandlinger. Disse billeder viser realistiske behandlingsresultater og fungerer fint som inspiration på klinikkens hjemmeside.

Log ind på litewire.dk, klik på Downloads og find linket til billederne (dropbox).
Eksempel på billedserie - download via litewire.dk

 

Brochurer
Vi er også i fuld gang med at forberede nye LiteWire brochurer - og de bliver super flotte med masser af gode billeder og tekst. For selvom vi lever i en digital tidsalder, er det stadig rart, at kunne udlevere en pæn og informativ brochure til interesserede patienter. Den gamle brochure kan naturligvis stadig bestilles - bare skriv til os, så sender vi en stak. 
Månedens Case
Som noget helt nyt vil vi forsøge at præsentere en case fra en LiteWire certificeret tandlæge i vores nyhedsbreve fremover.  Hvis du har en LiteWire case, som du gerne vil vise frem, modtager vi meget gerne billedmaterialet. 
Den første case er fra tandlæge Kirsten Steffensen i Østervrå, og billederne nedenfor viser det flotte resultat. Det var en enkeltkæbe behandling, der tog 18 uger. Læg mærke til de flotte, symmetriske gingivaniveauer samt den mesio-distale rodopretning af 1+. Mange tak til Kirsten for at dele denne case og tillykke med det flotte resultat! 
Klinisk billede præ-op
Husk de nye kursusdatoer for 2014: 
10/05 2014 Kl. 9.00 - 15.00 
14/06 2014 Kl. 9.00 - 15.00
20/09 2014 Kl. 9.00 - 15.00
15/11 2014 Kl. 9.00 - 15.00

Se mere på litewire.dk 
Klinisk billede post-op
Copyright © 2014 straightsmile ApS, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp