Copy
LiteWire Nyhedsbrev Juni 2014
View this email in your browser
Sommer, sol og store smil :)
1. juni markerede 1-års dagen for det første LiteWire Certificeringskursus, der blev afholdt på Colosseumklinikken i København. Siden er 75 tandlæger blevet certificeret, og kurset modtager konstant flotte evalueringer. Vi vil gerne sige tusinde tak til alle for den flotte opbakning, LiteWire har modtaget - vi har masser af spændende initiativer i støbeskeen, så hold godt øje med nyhedsbrevene :)
Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry afholder traditionen tro årsmøde den sidste weekend i august - og denne gang foregår det i Danmark på Kellers Park ved Vejle. Programmet er spækket med interessante forelæsninger samt mulighed for at vælge mellem forskellige hands-on sessioner. Udover den rent faglige del af programmet, er SAED årsmødet en social begivenhed og en unik mulighed for at møde engagerede tandlæger fra hele Norden i et afslappet og uformelt miljø. Der er kun få hotelværelser tilbage, så hurtig tilmelding anbefales! LiteWire er Silver Sponsor for arrangementet.
Læs mere om SAED årsmødet her
Du kan stadig nå at bestille den nye LiteWire patientbrochure - kontakt os her
Sommerferie
Sommeren er lige om hjørnet og dermed også en velfortjent sommerferie :) Det er naturligvis muligt at bestille LiteWire cases gennem hele sommerperioden, men vi gør venligst opmærksom på, at der vil være 4 ugers tekniktid på cases bestilt i juli måned. Ligeledes vil vores online support være begrænset i samme periode.
Kurser
10/05 2014   Colosseumklinikken, København (4.8 point ud af 5.0)
14/06 2014   Colosseumklinikken, København (4.8 point ud af 5.0)
13/09 2014   Beringhus Tandlægerne, Horsens (3 pladser)
20/09 2014   Colosseumklinikken, København (udsolgt)
22/11 2014   Colosseumklinikken, København (6 pladser)

For tilmelding skriv til
 info@litewire.dk
Månedens Case er fra tandlæge Cathrine Nørgaard i Sorø og viser den imponerende effekt af en LiteWire behandling, hvor både under-og overkæbefront er blevet nivelleret. Læg mærke til -1, som blev forsynet med et "øje" p.g.a. trangstillingen i uk-fronten. Et rigtigt godt eksempel på, hvad man kan opnå på ganske få måneder med LiteWire. Mange tak til Cathrine for at dele denne flotte case. Hvis du har en case, du gerne vil dele her i nyhedsbrevet, er du meget velkommen til sende billeder til info@litewire.dk
Copyright © 2014 straightsmile ApS, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp