Copy
Bekijk deze email in uw browser
Ochtendbericht Maandag 11 februari 2019

Er wordt weer gesproken!

Vandaag

Deze week zullen delegaties van China en de VS elkaar in Beijing weer ontmoeten voor verdere gesprekken over het handelsconflict. Dat wordt toch weer gezien als een opsteker na het bericht van afgelopen week dat er nog geen datum is vastgesteld waarop Xi en Trump elkaar zullen ontmoeten.
Wall Street kon afgelopen vrijdag de verliezen grotendeels wegpoetsen al sloot het wel verdeeld met 0,25% verlies voor de Dow, 0,07% winst voor de S&P500 en de Nasdaq steeg 0,14%. In Azië sluit China weer aan met een winst van 1,1% en blijft de beurs in Japan dit keer gesloten. Hong Kong laat een winst zien van ruim 0,4%. De Crude Oil Future noteert USD 52,27 bij een EUR/USD op 1,13292.

De agenda is vandaag nog rustig maar dat is de tweede helft van de week wel anders. Om 10.30 uur zijn er alleen uit Engeland voorlopige cijfers over de economische groei KW4, de industriële productie en de handelsbalans over de maand december.

De standen van de futures duiden op een hogere opening van de AEX!

De trend voor de korte termijn van de AEX-index is Positief.

 

Vrijdag werd een slotkoers van EUR 528 bereikt na een daling van 0.5%. In totaal is de koers de afgelopen 5 dagen met 0.9% gestegen. De koerstop op EUR 529.6 wordt na de eerdere doorbraak momenteel weer getest, een voortzetting van de opwaartse trend en een verbetering van het recente hoogtepunt op EUR 536.6 is echter waarschijnlijk. De indicatoren voor de korte termijn van de AEX-index wijzen per saldo op een opwaartse trend (MACD(>)0, Stochastics(>)50, MA50 stijgt) met een positief momentum (MACD boven signaallijn, koers(>)MA50). Dit onderschrijft het positieve advies. Tekst en advies zijn gebaseerd op de slotkoers van vrijdag 8 februari 2019.

 

Beleggers die willen anticiperen op een stijging van de AEX kunnen een hefboomproduct BEST Turbo Long kiezen met een stop-loss op 520,09 (ISIN: DE000CP24N97).

 

Beleggers die willen anticiperen op een daling van de AEX kunnen een hefboomproduct BEST Turbo Short kiezen met een stop-loss op 550,40 (ISIN: DE000CP06719).

 

Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook

Wealth Management | Private Family Office

Financiële Planning
Vermogensbeheer
Beleggingsadvies

Maastoren 43ste verdieping
Wilhelminakade 1
3072 AP ROTTERDAM
T: (010) 30 27 100


www.blauwtulp.com
info@blauwtulp.com

• klanttevredenheid en deskundigheid • systematische aanpak • risicobeperking • stabiele vermogensgroei • toegang tot exclusief internationaal netwerk • “open” in de weekeinden en avonden voor onze cliënten • gratis parkeren in de Q-park parkeergarage

Blauwtulp Wealth Management is een handelsnaam van Blauwtulp B.V. - Vergunninghouder DNB - Geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten - K.v.K. Utrecht 30222517. Deze publicatie is geen prospectus of informatiememorandum. De gegevens in de publicatie zijn ontleend aan openbare informatie. Blauwtulp B.V. staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de in de publicatie opgenomen gegevens.

Deze publicatie dient uitsluitend ter informatie en mag niet worden opgevat als een aanbod en evenmin als een uitnodiging tot het doen van een aanbod. Uw beslissing om te beleggen in de in deze publicatie genoemde fondsen en overige financiële instrumenten dient u uitsluitend te baseren op het betreffende prospectus en de daarvan deeluitmakende beschrijving van risicofactoren en voorwaarden. Deze informatie wordt aangeboden via hyperlinks in deze nieuwsbrief.

 
Copyright © 2019 Blauwtulp Wealth Management, Alle rechten voorbehouden.

Ons adres is:
Blauwtulp Wealth Management
Wilhelminakade 1
Rotterdam, 3072 AP
Netherlands

Add us to your address book


afmelden van deze lijst    aanpassen van uw gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp