Copy
Bekijk deze email in uw browser
Ochtendbericht Dinsdag 29 januari 2019

Stemmen over "plan B"!

Vandaag

Vanavond om 20.00 uur zal het Britse parlement opnieuw moeten stemmen over een deal om de Brexit met afspraken uit te voeren. Of dit nu wel zal lukken zal later op de avond pas duidelijk zijn want de meningen blijven hopeloos verdeeld.
Wall Street sloot lager na matige vooruitzichten van bedrijven. De Dow verspeelde 0,84%, de S&P500 bijna 0,8% en de Nasdaq leverde 1,1% in. Vanavond nabeurs komt Apple met de kwartaalcijfers en beleggers kijken met veel belangstelling hier naar uit! Azië komt nauwelijks in beweging met China dat 0,1% hoger staat, Hong Kong noteert 0,2% lager en in Japan is de Nikkei met 0,1% winst gesloten. De Crude Oil Future noteert USD 52,36 bij een EUR/USD op 1,14351.

Op de agenda staan om 08.45 uur het consumentenvertrouwen (januari) van Frankrijk en om 16.00 uur dat van de VS (Conference Board). Om 15.00 uur uit de VS de S&PCase Shiller huizenprijsindex over de maand november. Verder werd bekend dat Trump de Chinese vicepremier Liu He morgen zal ontmoeten wanneer die naar de VS komt voor verdere onderhandelingen over het handelsconflict. Philips kwam vanmorgen met fraaie kwartaalcijfers die de verwachtingen overtroffen en dat was ook het geval bij NSI.

De standen van de futures duiden op een vlakke tot licht hogere opening van de AEX!


De trend voor de korte termijn van de AEX-index is Positief.

 

Maandag bedroeg de slotkoers EUR 510.9 ( -0.8%). De stijging van de afgelopen 5 dagen bedraagt in totaal 0.2%. Een overtuigende doorbraak van de koerstop op EUR 509.7 die momenteel wordt getest, wordt verwacht. Dit zou direct een sterke bevestiging zijn van de opwaartse trend. Positief signaal is de Stochastics, deze staat hoog met een stand van 88. Dit geeft aan dat het opwaartse momentum krachtig is, maar een neerwaartse koersreactie wordt hierdoor waarschijnlijker. De indicatoren voor de korte termijn van de AEX-index wijzen per saldo op een opwaartse trend (MACD(>)0, Stochastics(>)50) met een positief momentum (MACD boven signaallijn, signaallijn Stochastics stijgt, koers(>)MA50). Dit onderschrijft het positieve advies. Tekst en advies zijn gebaseerd op de slotkoers van maandag 28 januari 2019.

 

Beleggers die willen anticiperen op een stijging van de AEX kunnen een hefboomproduct BEST Turbo Long kiezen met een stop-loss op 503,02 (ISIN: DE000CP24M31).

 

Beleggers die willen anticiperen op een daling van de AEX kunnen een hefboomproduct BEST Turbo Short kiezen met een stop-loss op 520,57 (ISIN: DE000CP23LT8).

Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook

Wealth Management | Private Family Office

Financiële Planning
Vermogensbeheer
Beleggingsadvies

Maastoren 43ste verdieping
Wilhelminakade 1
3072 AP ROTTERDAM
T: (010) 30 27 100


www.blauwtulp.com
info@blauwtulp.com

• klanttevredenheid en deskundigheid • systematische aanpak • risicobeperking • stabiele vermogensgroei • toegang tot exclusief internationaal netwerk • “open” in de weekeinden en avonden voor onze cliënten • gratis parkeren in de Q-park parkeergarage

Blauwtulp Wealth Management is een handelsnaam van Blauwtulp B.V. - Vergunninghouder DNB - Geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten - K.v.K. Utrecht 30222517. Deze publicatie is geen prospectus of informatiememorandum. De gegevens in de publicatie zijn ontleend aan openbare informatie. Blauwtulp B.V. staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de in de publicatie opgenomen gegevens.

Deze publicatie dient uitsluitend ter informatie en mag niet worden opgevat als een aanbod en evenmin als een uitnodiging tot het doen van een aanbod. Uw beslissing om te beleggen in de in deze publicatie genoemde fondsen en overige financiële instrumenten dient u uitsluitend te baseren op het betreffende prospectus en de daarvan deeluitmakende beschrijving van risicofactoren en voorwaarden. Deze informatie wordt aangeboden via hyperlinks in deze nieuwsbrief.

 
Copyright © 2019 Blauwtulp Wealth Management, Alle rechten voorbehouden.

Ons adres is:
Blauwtulp Wealth Management
Wilhelminakade 1
Rotterdam, 3072 AP
Netherlands

Add us to your address book


afmelden van deze lijst    aanpassen van uw gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp