Copy
Bekijk deze email in uw browser
Ochtendbericht Donderdag 7 februari 2019

Zinloos bezoek May!

Vandaag

De kans dat May, tijdens haar bezoek vandaag aan Brussel, daadwerkelijk iets kan veranderen aan de deal die er ligt is vrijwel nihil en daarmee zinloos!
Er wordt al weer gesproken om de geplande stemming van volgende week opnieuw door te schuiven en dat terwijl de deadline van 29 maart in rap tempo nadert.
Wall Street deed woensdag een klein stapje terug met 0,1% verlies voor de Dow, de S&P500 verloor 0,2% en de Nasdaq leverde 0,36% in. Grote uitzondering was het bedrijf Snap dat met cijfers kwam en ruim 22% hoger kon sluiten. In China wordt nog steeds nieuwjaar gevierd waardoor het nieuws uit Azië beperkt blijft tot Japan waar de Nikkei 0,6% lager is gesloten. De Crude Oil Future noteert USD 53,79 bij een EUR/USD op 1,13620.

Op de agenda staan om 08.00 uur de industriële productie (december) van Duitsland en om 09.00 uur die van Spanje. De BoE komt om 13.00 uur met haar rentebesluit en het inflatierapport en uit de VS om 14.30 uur de wekelijkse steunaanvragen. Bedrijfscijfers waren er vanmorgen van ArcelorMittal (volgens verwachting) en Intertrust (vertrouwen in de toekomst) en die worden nog aangevuld door onder meer Thomas Cook, Total, Philip Morris en Twitter.


De standen van de futures duiden op een vlakke tot licht lagere opening van de AEX!


De trend voor de korte termijn van de AEX-index is Positief.
 
Met een stijging van 0.8% werd woensdag een slotkoers van EUR 536.6 bereikt, sinds begin oktober 2018 heeft  de AEX-index niet meer zo hoog gestaan als nu. De doorbraak van de koerstop op EUR 529.6 van begin december 2018 en het bijbehorende opwaartse momentum bevestigen de stijgende trend bij de AEX-index. Positieve signalen:

  • De Stochastics staat zeer hoog met een stand van 99. Dit geeft aan dat het opwaartse momentum krachtig is, maar een neerwaartse koersreactie wordt hierdoor waarschijnlijker.
  • Een 50 daags hoogtepunt is bereikt.

De indicatoren voor de korte termijn (MACD, Stochastics, MA50) van de AEX-index zijn unaniem en wijzen op een opwaartse trend met een positief momentum. Dit onderschrijft het positieve advies. Tekst en advies zijn gebaseerd op de slotkoers van woensdag 6 februari 2019.
 
Beleggers die willen anticiperen op een stijging van de AEX kunnen een hefboomproduct BEST Turbo Long kiezen met een stop-loss op 520 (ISIN: DE000CP24N97).
 
Beleggers die willen anticiperen op een daling van de AEX kunnen een hefboomproduct BEST Turbo Short kiezen met een stop-loss op 550,52 (ISIN: DE000CP06719).

Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook

Wealth Management | Private Family Office

Financiële Planning
Vermogensbeheer
Beleggingsadvies

Maastoren 43ste verdieping
Wilhelminakade 1
3072 AP ROTTERDAM
T: (010) 30 27 100


www.blauwtulp.com
info@blauwtulp.com

• klanttevredenheid en deskundigheid • systematische aanpak • risicobeperking • stabiele vermogensgroei • toegang tot exclusief internationaal netwerk • “open” in de weekeinden en avonden voor onze cliënten • gratis parkeren in de Q-park parkeergarage

Blauwtulp Wealth Management is een handelsnaam van Blauwtulp B.V. - Vergunninghouder DNB - Geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten - K.v.K. Utrecht 30222517. Deze publicatie is geen prospectus of informatiememorandum. De gegevens in de publicatie zijn ontleend aan openbare informatie. Blauwtulp B.V. staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de in de publicatie opgenomen gegevens.

Deze publicatie dient uitsluitend ter informatie en mag niet worden opgevat als een aanbod en evenmin als een uitnodiging tot het doen van een aanbod. Uw beslissing om te beleggen in de in deze publicatie genoemde fondsen en overige financiële instrumenten dient u uitsluitend te baseren op het betreffende prospectus en de daarvan deeluitmakende beschrijving van risicofactoren en voorwaarden. Deze informatie wordt aangeboden via hyperlinks in deze nieuwsbrief.

 
Copyright © 2019 Blauwtulp Wealth Management, Alle rechten voorbehouden.

Ons adres is:
Blauwtulp Wealth Management
Wilhelminakade 1
Rotterdam, 3072 AP
Netherlands

Add us to your address book


afmelden van deze lijst    aanpassen van uw gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp