Copy
Oxfam Fair Trade Nieuws

 

Beste <<First Name>>

 

Er hangt liefde in de lucht ... En paasklokken!

 

Liefde … voor de nieuwe biowijnen, voor de gloednieuwe chocopasta zonder palmolie. En uiteraard voor je collega’s! Trakteer ze op een lekkere koffie én een vrolijke paashaas.

Liefde … gaat tenslotte door de maag! Er is ook liefde voor de planeet en dat zie je aan onze nieuwe, duurzame verpakkingen.

Oxfam-biowijnen geproefd in De Standaard

Een tijdje terug kondigden we twee nieuwe bio(schuim)wijnen aan. Inmiddels hebben de flessen de oceaan overgestoken en kon Simonne Wellekens van De Standaard Magazine ze proeven. Met voldoening, zo blijkt!

Lees de review »
 

Nieuw in het choco-assortiment: bio hazelnoot, palmolievrij

 
Wie houdt er nu niet van een boterham met choco, thuis of op het werk, als ontbijt of tussendoortje? Eén van de favorieten is de welbekende choco met hazelnoten. Op vraag van menig klant is er nu de biologische variant die bovendien palmolievrij is!
 
 
 

Duurzaam jasje voor fair fruitsap & co

 
Respectvol omgaan met de mensen die produceren wat wij dagelijks nodig hebben. Da’s de kern van wat Oxfam Fair Trade doet. Maar we kijken graag verder dan eerlijke handel. De eerste resultaten van ons streven naar duurzamere verpakkingen lees je hier.
 
 

Vergeet de paashaas niet!

Pasen komt eraan ... Ook je werknemers lusten vermoedelijk wel een stukje eerlijke chocolade? Doe zoals TUI: sinds 2014 verrassen ze hun medewerkers met Oxfam-paaschocolade.

Een bewuste keuze, voor een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Nico Van gorp, duurzaamheidsmedewerker TUI Belgium legt uit:

“Kiezen voor fair trade past bij ons DNA. Als touroperator zetten we in onze wereldwijde hotels actief in op het belang van lokale en duurzame producten.”
Ontdek het volledige assortiment »

Voorraadnieuws


Nieuw


Opnieuw beschikbaar


Tijdelijk uit voorraad


(Gaat) Uit assortiment

  • 28318 BIO Currypoeder (Ethiquable)
  • 28319 BIO Kaneel (Ethiquable)
  • 28324 Pepermolen citroen/sinaas/knoflook (Fairtrade Original)
  • 28327 Zeezout mix chili-peper (Fairtrade Original)
  • 28329 BIO Kurkuma (Ethiquable)

Wordt vervangen

  • 27003 Couscous: wordt vervangen door 27055 BIO Couscous (april 2020)

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met je accountmanager of contacteer onze Klantendienst via +32 (0)9 218 88 55 of klantendienst@oft.be. Onze medewerkers zijn elke werkdag doorlopend telefonisch bereikbaar van 9 uur tot 15 uur.

Oxfam-Wereldwinkels vzw en Oxfam Fair Trade cvba springen voorzichtig om met je persoonlijke gegevens. Daarom geven we je graag heldere en transparante informatie over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Lees ons gedetailleerde privacybeleid.


Voulez-vous recevoir ce bulletin en français? Veuillez mettre à jour vos préférences.
Do you prefer to receive this newsletter in English? Please update your preferences.

Update je contactgegevens of meld je af van deze nieuwsbrief.

We gebruiken de info die je ter beschikking stelt enkel binnen Oxfam. Raadpleeg ons privacybeleid.

Oxfam Fair Trade © 2020
Ververijstraat 15
B-9000 Gent
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
E-mail
E-mail