Copy
Oxfam Fair Trade Nieuws

 

Beste <<First Name>>

 

We zetten 2020 straf in. Met Oxfam-koffie bijvoorbeeld. Je houdt ook wel van een heerlijk ‘bakje troost’ en je draagt de boeren in het verre Zuiden een warm hart toe? Dan zit je gebeiteld bij Oxfam. Niet voor niets zijn we het best verkochte fairtradekoffiemerk van België.

Nog meer straffe toeren: de Bite to Fight-cacao zit nu ook in ons paasassortiment. Jouw gezin en ook medewerkers worden geheid happy van lekkere paaschocolade, die ook nog eens eerlijk is.

En tot slot goed nieuws voor wie houdt van een prijskrakende, frisse rosé: de pinotage-syrah rosé bestaat voortaan ook in een 75 cl fles. Laat die lentefrisse afterworks en recepties maar komen!

 

De best verkochte fairtradekoffie heeft ook de meeste impact

 
In 1971 kocht Oxfam de eerste koffie uit Tanzania. Het was de eerste 100 % fairtradekoffie in België. Met ondertussen nagenoeg 50 jaar ervaring op de teller is Oxfam bovendien de meest verkochte fairtradekoffie in België. Lees hier waarom we ook de grootste impact hebben.
 
 
 

Ook de paashaas komt op voor een eerlijk inkomen!

 
Brengen de paasklokken dit jaar eerlijke chocolade voor jou en je collega’s? Oxfam Fair Trade biedt een gamma heerlijke paaschocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische, ambachtelijke traditie en met eerlijke producten uit het Zuiden.
 
 
 

Santé, er is meer rosé!

 
Geen zomers aperitief zou compleet zijn zonder een verfrissend glaasje rosé. In het prijsbrekende 365-assortiment, met de gekende witte en rode wijn, komt nu ook de rosé-variant.
 
 

Voorraadnieuws


Nieuw


Tijdelijk uit voorraad


Wordt vervangen


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met je accountmanager of contacteer onze Klantendienst via +32 (0)9 218 88 55 of klantendienst@oft.be. Onze medewerkers zijn elke werkdag doorlopend telefonisch bereikbaar van 9 uur tot 15 uur.

Oxfam-Wereldwinkels vzw en Oxfam Fair Trade cvba springen voorzichtig om met je persoonlijke gegevens. Daarom geven we je graag heldere en transparante informatie over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Lees ons gedetailleerde privacybeleid.


Voulez-vous recevoir ce bulletin en français? Veuillez mettre à jour vos préférences.
Do you prefer to receive this newsletter in English? Please update your preferences.

Update je contactgegevens of meld je af van deze nieuwsbrief.

We gebruiken de info die je ter beschikking stelt enkel binnen Oxfam. Raadpleeg ons privacybeleid.

Oxfam Fair Trade © 2020
Ververijstraat 15
B-9000 Gent
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
E-mail
E-mail