Copy
Uitnodiging Voorjaarsevent
View this email in your browser

Uitnodiging 

VOORJAARSEVENT 2015

 

De Design Makelaar en Dejavu organiseren:

kunst – muziek – lifestyle event

zondag 24 mei v.a. 13.30 uur, gratis entree, in & outside

Je bent van harte welkom!

JA, dat gaan we doen zei Susan Smit De Design Makelaar tegen Harrie Sijbers. We gaan een event organiseren wat leuk is voor zowel mannen als voor vrouwen. Want naast het bewonderen van kunst is het ook leuk om andere dingen te kunnen aanbieden.
En zo is het idee ontstaan!

Een aantal deelnemers zullen hun pronkstukken laten zien deze middag. Er is een drankje en een hapje en mooie live muziek.
Maak kennis met Dejavu, een TOPlokatie die je voor diverse gelegenheden kunt gebruiken (w.o. workshops, trainingen, bruiloften/recepties, feestjes noem maar op…) Laat je zien, zet jezelf meer op de kaart dat is wat ik altijd vol enthousiasme verkondig !!
We hebben een  mooie combinatie bedacht. Genieten van Kunst, muziek en lounge op een mooie, intieme lokatie: Dejavu in Son
Dejavu is een TOPlokatie die je voor diverse gelegenheden kunt gebruiken (workshops, trainingen, bruiloften/recepties, feestjes noem maar op…)

Maak onder het genot van een drankje en een hapje kennis met  Harrie Sijbers (eigenaar, tevens kunstenaar Dejavu) en Susan Smit (De Design Makelaar). 
Laat je overspoelen door haar enthousiasme en haar passie voor organiseren, bemiddelen en verbinden!

De muziek wordt verzorgd door The Black & White Pioneers, twee ervaren muzikanten die Jazz, Casanova en Cubaans muziek zullen verzorgen.  
PUUR genieten dus!


 
Deelnemers aan het event:
STYLENEXT, Leony Vriends (exclusieve ringen en glaswerk) 
Mr. Brown, Gert-Jan en Evert de Bruijn (optiek, voormalig pand DE)
Groeikans.nu, Annemiek Verheijen (verzorgingsproducten) 
Dune Blue, Michael Wongso (KUNSTzinnige speakers, demo) 
Ideevanu, Maaike van Ierssel (relaxen op waanzinnige lounge meubels)
Homeplan (goed doel) 
PE3 (tassen en must have dingetjes)

 
FotoMedia
Franklin D. Rooseveltlaan 16
5625 PA Eindhoven

 

De handgemaakte ringen van de Amerikaanse ontwerpster Melanie Lynn, een eigentijds design met een vintage stijl. Elke ring is uniek!

Nu ook exclusief verkrijgbaar in Nederland via STYLENEXT. 

 


  MR.BROWN

Evert en Gertjan de Bruijn

 

EEN UNIEKE COMBINATIE

VAN 'SPECS & BEANS
'

 

Een optiekwinkel waar naast de verkoop van (zonne)brillen en contactlenzen, koffie wordt geserveerd door ervaren barista's. Dat is best bijzonder, die combinatie van 'Specs & Beans'. Mr. Brown, geopend in april door broers Evert en Gertjan de Bruijn en gevestigd in 'De Bruine Heer', is dan ook een toonaangevend concept in de optiekbranche. In meerdere opzichten. Zowel op het gebied van uitstraling, als kwaliteit en optometrie. Want Mr. Brown is stoer en industrieel ingericht, heeft een unieke brillencollectie, de beste brillenglazen en de allernieuwste meettechnieken in huis. Mr. Brown biedt winkel- en kijkgenot. Een échte beleving dus. En zeker een bezoekje waard! 

 

     Groeikans.nu
 
Natuurlijke gezondheid en welzijn is mijn passie.
Graag laat ik u kennismaken met mijn topproducten, producten die we dagelijks zelf al gebruiken en ervaren. Een assortiment van 120 producten. 
Hoogwaardige kwaliteit van Aloë Vera producten.
Welkom ook op onze proeverij!


Muziek inspireert, beweegt, brengt sfeer, biedt troost, geeft rust, maar ook energie.
Zowel in de persoonlijke levenssfeer als in meer zakelijke omgevingen is muziek een verrijking. Wij hopen met onze audio producten daar een bijdrage aan te leveren.
 
“Geluid gaat verloren, maar muziek raakt de ziel”
 
Dune Blue importeren en distribueren audio apparatuur gemaakt door muziekliefhebbers. De makers van deze veelal met de hand vervaardigde instrumenten streven allen één doel na. Dat de luisteraar door de muziek wordt geraakt.

Geïnspireerd door onze reizen naar landen waar ze weten wat loungen is hebben we een comfortabele royale loungebank ontworpen. De loungebank bestaat uit verschillende modules zodat je je persoonlijke bank in elke gewenste kleur kunt samenstellen. Geheel naar het concept van ideevanu. Want uw idee is toch het beste.
 
De basis van de bank bestaat uit EURO EPAL pallets. We hebben gekozen voor dit stoere element omdat het precies de goede royale afmeting heeft voor een comfortabele bank en omdat we de pallet die veel gereisd hebben een tweede leven gunnen.
De handige vakken in de leuning bieden ruimte voor je spullen en je glas en fles. Zo heb je altijd alles bij de hand. De loungebank is ook flexibel door de grote wielen en daarmee kun je veranderen naar eigen wens.
 
De gebruikte EURO EPAL pallets zijn voorzien van stempel en gekeurd tegen schimmels en bacteriën.
De pallets zijn splinterarm geschuurd met behoud van karakter en gespoten in hoge kwalitatieve verf.
 
Inmiddels wordt zowel buiten als binnen gelounged op de iDLoungebank.

Homeplan

HomePlan is een kleinschalige particuliere organisatie opgericht in 1997. Wij werken nauw samen met sterke lokale partnerorganisaties. Samen bouwen we huizen voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Het huis biedt bewoners bescherming en geeft hen een gevoel van eigenwaarde. Het huis is geen doel op zich maar een middel om bewoners een kans te geven zich verder te ontwikkelen.
Niet alleen werven we fondsen voor de bouwprojecten, ook bouwen vrijwilligers zelf mee. Zo reizen elk jaar een aantal groepen vrijwilligers naar onze projecten. Dat is een mooi gebaar naar de lokale bewoners, maar vooral een unieke levenservaring.
www.homeplan.nl
Via het kopen van een Lonkablik met eigen design steunt u Homeplan.
 

PE3

De PE3 stijl collectie staat voor stijlvol, modieus, eigentijds en uniek.

De tassen van PE3 stijl zijn qua kleur ingetogen maar hebben vrijwel altijd een opvallend detail. Dat varieert van een mooi ornament, mooi bewerkte materialen, bijzondere kralen tot een opvallend kleuraccent.

Stoer & vrouwelijk tegelijk!

Kunstenaars die exposeren tijdens het event zijn o.a.:
Emelie Jegerings
Mappie Pennings
Pieter Briels
Leni van Santen
Harrie Sijbers
Dejavu is een TOPlokatie die je voor diverse gelegenheden kunt gebruiken presentaties, bedrijfsevenementen, theatervoorstellingen, workshops, trainingen, bruiloften/recepties, feestjes noem maar op…
Bezoek onze trouwlocatie site
Naar de Dejavu website
Onze aanbiedingen van mei, klik hier voor sterk afgeprijsd werk
Email ons
Email ons
LinkedIn
LinkedIn
Dejavu website
Dejavu website
Dejavu trouwlocatie
Dejavu trouwlocatie
Sijbers producties
Sijbers producties
Share
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2015 Dejavu, All rights reserved.
nieuwsbrief 2015.2

Ons mailing address is:
info@dejavu-son.nl

UITSCHRIJVEN   AANPASSEN