Copy
Nieuwsbrief mei/juni 2015
View this email in your browser

Korting tot 10 juni op het Pluk de Liefde Feest!

Beste <<Voornaam>>,

Doordat we steeds meer te melden hebben heeft onze Polyborrel mail steeds meer het karakter gekregen van een nieuwsbrief. Deze keer:

Pluk de Liefde Feest - 19 juni in Utrecht


Pluk samen de Liefde op vrijdag 19 juni! Op die dag organiseren we het Pluk de Liefde Feest, een soort polyborrel maar deze keer wat groter aangepakt. De locatie is een gezellig café in het centrum van Utrecht.
 
Let op: bij betaling vóór 10 juni is de entree 6,50 euro. Daarna is er nog een beperkt aantal plekken beschikbaar voor 10 euro. Ben er dus snel bij.
 
Voor meer informatie en aanmelden klik hier:
Info & aanmelden Pluk de Liefde Feest

Polyplus Woonkamergesprek - verplaatst naar 29 juni


Een woonkamergesprek voor de meer ervaren, 40+ polyamoristen over het thema: Tijd voor Liefde. Vanwege ziekte van Paul moeten we dit helaas uitstellen van 26 mei naar maandag 29 juni. Voor een optimale balans in de groep is er nog plaats voor 1 of 2 dames.
 
Voor meer informatie en aanmelden klik hier:
Info & aanmelden Polyplus Woonkamergesprek

Portretten van Beroemde Nonmonogamisten


Op de website zijn we serie portretten begonnen van beroemde of bekende nonmonogamisten. Het wordt  een bonte verzameling van scheve schaatsrijders tot onvervalste polyamoristen.

Polyborrel bij jou in de buurt?


Binnenkort gaan we een nieuw rooster maken voor de polyborrels voor de periode na de zomervakantie. Als je denkt dat er behoefte is aan een polyborrel bij jou in de buurt en je hebt zin om er eentje te organiseren, dan is nu je kans! Moeilijk is het niet. Wij kunnen je veel werk uit handen nemen en helpen  graag mee. Kijk hier voor meer informatie.

Verkiezing van het Beste Polygedicht


Heb jij ook een mooi gedicht van eigen hand liggen over polyamorie of wil je er eentje maken speciaal voor dit doel? Stuur dan nu jouw Polygedicht in! Kijk hier voor de details
Voor nog meer polyamorie-gerelateerde activiteiten, kijk op de agenda
Copyright © 2015 Pluk de Liefde, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp