Copy

Weer een nieuwe activiteit van het Polyborrel Team!

View this email in your browser

Veel nieuwe activiteiten

Beste <<Voornaam>>,

Samen met een groot aantal enthousiastelingen hebben we een flink aantal nieuwe activiteiten op de rit. In het najaar wordt het aantal polyborrels stevig uitgebreid. Ongeveer elke drie weken kun je wel ergens in het land naar een polyborrel. De eerste na de zomervakantie is die in Leiden, daarna volgt Eindhoven.

Ook vóór de zomervakantie zijn er nog een paar leuke activiteiten zoals de Huiskamerpolyborrel in Hoeven en de verkiezing van het Polygedicht 2015. Voor zomers leesvoer is de collectie portretten van beroemde nonmonogamisten weer verder uitgebreid.

Voor iedereen een heel fijne en liefdevolle zomer!

Belle, Joost en Paul

Verkiezing Polygedicht 2015

Voor de Prijsvraag Polygedichten hebben we veel mooie gedichten ontvangen die de belevenissen of emoties verwoorden van mensen die liefhebben in meervoud. De ups en de downs, de vrijheid en de onzekerheid, de ruimte en de liefde. En alle andere ervaringen en gevoelens die mogelijk zijn….

Uit de inzendingen hebben we 7 kandidaten genomineerd. De winnaar kun jij meebepalen  door je stem uit te brengen. Het gedicht dat de meeste stemmen krijgt, wordt het Polygedicht 2015. De stemming is inmiddels geopend en loopt tot 31 juli. Stem mee!
 
Kies het Polygedicht 2015

Huiskamerpolyborrel Hoeven 17 juli

Zin in een gezellige polyborrel in huiskamersfeer? Nieuwe mensen ontmoeten of met oude bekenden bijkletsen? Ingrid nodigt ons uit om op vrijdag 17 juli bij haar thuis in Hoven (tussen Breda en Roosendaal) de vakantie in te luiden. Als het weer een beetje meewerkt kunnen we in de tuin van een lekkere zomeravond genieten.
Meld je aan

Polyborrel Leiden 29 augustus

Gezellig samen zijn en bijpraten voor vrienden van de polyamorie kan nu ook in Leiden! Voor het eerst organiseren we in Leiden een polyborrel. De borrel is gericht op ontmoeten, er is geen programma, wel gratis toegang! Je praat met wie je wil, wisselt ervaringen uit of kletst gewoon gezellig mee. Iedereen komt om andere mensen te ontmoeten, vrijblijvend en laagdrempelig.
Meld je aan

Nog meer activiteiten....

Op 16 september ben je welkom op de Polyborrel Eindhoven. Hier kun je je alvast aanmelden. Nog meer activiteiten vind je op onze agenda  of die van polyamorie.nl.
Copyright © 2015 Pluk de Liefde, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp