Copy

Pluk de Liefde PolyZine - september 2015

View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

In deze polyzine:

In de vorige Polyzine hebben we het al aangekondigd maar nu is het zover: de polyamorie starterskit is uit en gratis te downloaden!

Binnenkort: polyborrels in Groningen (4 september) en Eindhoven (16 september)

Een nieuwe rubriek op de website: muziek over meervoudige liefde

Belle, Joost en Paul
 

De Polyamorie Starterskit is uit!

gratis voor jou, als lezer van PolyZine 

 
 
"De Polyamorie Starterskit" is een e-book voor beginnende polyamoristen en 'doorstarters'. Het idee ontstond doordat ik vaak vragen krijg van mensen die net beginnen met polyamorie. Polyamorie kan in het begin behoorlijk verwarrend zijn. Het is op een andere manier van liefhebben die in onze cultuur niet zo gebruikelijk is. Wat is polyamorie eigenlijk? Is dit wel iets voor jou? Hoe pak je het aan, in de praktijk? Hoe zorg je dat je met je geliefden op één lijn blijft? Is jaloezie een enorm probleem of valt er iets aan te doen?  Hoe ga je om met safe sex?
 
In het beknopte E-book van ca 30 pagina's vind je praktische informatie en adviezen.  Voor het boekje heb ik gesprekken gehad met beginners en ervaren poly's  Je krijgt een inkijkje in de ervaringen met behulp van citaten. We behandelen veel voorkomende misverstanden en valkuilen. Achterin vind je handige tips voor datingsites en adressen voor meer informatie, waaronder handboeken.

De Starterskit is gratis te downloaden voor abonnees op deze PolyZine. Je kunt dat doen via de link hieronder.
 
Belle van Beek
Download De Polyamorie Starterskit

Een herfst vol Polyborrels


Het aantal polyborrels groeit gestaag. Binnenkort in Groningen (4 september) en Eindhoven (16 september). Daarna volgen Zwolle (9 oktober) en Dordrecht (5 november). Meer polyborrels in Arnhem en Amsterdam zitten nog in de pijplijn.

Polyborrel Eindhoven 16 september

De zomervakantie weer voorbij en het gewone leven weer begonnen? Tijd om weer bij te praten met gelijkgestemden en nieuwe mensen te ontmoeten. De Polyborrel Eindhoven is een informele borrel waarin  ervaringen uitwisselen, kennismaken en gezelligheid centraal staan. Ben je voor het eerst? Geen nood! Je bent echt de enige niet. De sfeer is heel open. Immers, iedereen komt om anderen te ontmoeten. We maken je ook graag even wegwijs. Voor meer informatie en aanmelden, gebruik de link hieronder.
Meld je aan voor Polyborrel Eindhoven

Muzikale Liefde in Meervoud

Tenminste de helft van alle muziek gaat over de liefde. In die hooiberg is het echter zoeken naar liedjes over de meervoudige liefde.  In een nieuwe categorie Muziek verzamelen we deze pareltjes. Op dit moment: Robert Long, Jefferson Airplane, Chris De Burgh, Doe Maar, Loeki Knol, Dory PrevinMary MacGregor en Rick James

Portret: Mata Hari

In de rubriek Portretten van Beroemde Non-monogamisten deze keer Mata Hari

En nog meer activiteiten....

Er zijn nog veel meer anderen die activiteiten rond polyamorie en ethische non-monogamie organiseren. Kijk  op onze agenda  of die van polyamorie.nl.
Copyright © 2015 Pluk de Liefde, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp