Copy

Pluk de Liefde PolyZine - augustus 2015

View this email in your browser

Beste <<Voornaam>>,

Door de inbreng van groot aantal enthousiastelingen worden de activiteiten steeds gevarieerder. We hebben deze maandelijks mail daarom omgedoopt tot het Pluk de Liefde Polyzine. Deze keer vooral aandacht aan de aanstaande Polyborrel Eindhoven op 16 september, de vooraankondiging van de publicatie van De Polyamorie Starterskit en het Polygedicht 2015.

Ook  de collectie portretten van beroemde nonmonogamisten is weer verder uitgebreid.

Voor meer polyborrels willen we je wijzen op die in Leiden (29 augustus) en Zwolle (9 oktober). Nog niet genoeg? Kijk dan op de agenda.

Voor iedereen een fijne en iefdevolle nazomer!

Belle, Joost en Paul

Polyborrel Eindhoven 16 september

De zomervakantie weer voorbij en het gewone leven weer begonnen? Tijd om weer bij te praten met gelijkgestemden en nieuwe mensen te ontmoeten. De Polyborrel Eindhoven is een informele borrel waarin  ervaringen uitwisselen, kennismaken en gezelligheid centraal staan. Ben je voor het eerst? Geen nood! Je bent echt de enige niet. De sfeer is heel open. Immers, iedereen komt om anderen te ontmoeten. We maken je ook graag even wegwijs. Voor meer informatie en aanmelden, gebruik de link hieronder.
Meld je aan voor Polyborrel Eindhoven

Vooraankondiging: De Polyamorie Starterskit

Binnenkort publiceren we  "De Polyamorie Starterskit". Dit is een e-book voor beginnende polyamoristen. Ook voor doorstarters die nog eens goed naar de basis voor hun polyleven willen kijken. In dit E-book van ca 30 pagina's vind je een praktische en concrete benadering van polyamorie, met tips en citaten uit de praktijk. Aan bod komt wat polyamorie is en ook wat het niet is. Hoe je voor jezelf kan bepalen wat jij ermee wilt. Hoe je het kan bespreken met je partner(s) en goede afspraken maakt. Ook vind je tips voor datingsites en adressen voor meer informatie, waardoor je in korte tijd op de hoogte bent.

De Starterskit zal gratis te downloaden zijn voor abonnees op deze PolyZine. Je krijgt daar nog bericht over. Je kunt ook deze pagina op de site in de gaten houden.

Nog meer polyborrels


Binnenkort: Polyborrel Zwolle op vrijdag 9 oktober. Je kunt je nu al aanmelden.

Al eerder aangekondigd: Polyborrel Leiden, aanstaande zaterdag 29 augustus. Er zijn al veel aanmeldingen dus het wordt gezellig druk! Er zijn nu nog wel wat plaatsen over maar de kans bestaat dat we uitverkocht raken. Als je nog wilt komen moet je je dus snel aanmelden.

Polydichteres 2015: Freya van der Made-Berveling
 

Voor de Prijsvraag Polygedichten hebben we veel mooie gedichten ontvangen die de belevenissen of emoties verwoorden van mensen die liefhebben in meervoud. De ups en de downs, de vrijheid en de onzekerheid, de ruimte en de liefde. En alle andere ervaringen en gevoelens die mogelijk zijn….Velen meegestemd om de winnaar te bepalen en de winnares is Freya van der Made-Berveling met haar gedicht "Liefde".

Liefde, zo puur en diep
zo aards ook
met een dagelijks bestaan
Verdiept zich
als we openen
keer op keer
voor nieuwe lagen
In mij, in hem
in ons Samen.


Liefde, ook puur
voorbij tijd en ruimte
voelbaar verbonden
eeuwen en eeuwen
helpen wij
elkaar op weg
steeds weer
En laten elkaar vrij
in LiefdeJe kunt de andere genomineerde gedichten hier nalezen.

Beroemde non-monogamisten

Al een tijdje werken we aan een collectie portretten van beroemde non-monogamisten. Nieuw in de collectie:  Josephine Baker, Prins Bernhard, Dzjengis Khan en Bertrand Russel.

Nog meer activiteiten....

Er zijn nog veel meer anderen die activiteiten rond polyamorie en ethische non-monogamie organiseren. Kijk  op onze agenda  of die van polyamorie.nl.
Copyright © 2015 Pluk de Liefde, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp