Copy

Pluk de Liefde PolyZine

View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

Het is weer even geleden dat we Polyzine stuurden dus er is veel te melden. Nieuwe poly-activiteiten op de agenda om anderen te ontmoeten en in gesprek te gaan: woonkamergesprekken, polyborrels, filmavond en polyamorie-cafés. Op onze website veel leesvoer: nieuwe ervaringen, portretten, plukjes, boekbesprekingen en opiniestukken.

Polyborrels in Arnhem en Eindhoven op 15 september en 5 oktober


Op 15 september weer een polyborrel in Arnhem en op  5 oktober weer eentje in Eindhoven. De zomer is weer achter de rug dus mooi tijd om bij te praten met gelijkgestemden en nieuwe mensen te ontmoeten.
Meld je aan voor Polyborrel Arnhem
Meld je aan voor Polyborrel Eindhoven

Polyamorie voor beginners - miniworkshop 18 okt


Polyamorie voor beginners - miniworkshop. Voor starters én doorstarters. We behandelen op één avond praktische onderwerpen en emotionele vraag­stukken.
Meld je aan voor de mini-workshop

Liefde in meervoud voor vrouwen – woonkamergesprek 6 september


Uitnodiging voor polyamore vrouwen: wat is polyamorie voor jou?
Meld je aan voor het woonkamergesprek

Nog veel meer activiteiten


Verder binnenkort: Polyamoriecafé@home in Amsterdam, Polyfilmavond in Groningen, Polyamoriecafé in Houten. Kijk op de agenda voor meer details.
 
Agenda

Nieuwe polyportretten


Hansje Bunschoten


Portret van Hansje Bunschoten, Nederlands zwemster, sportverslaggeefster en presentatrice. Zij is open over haar borstkanker, over de dood die dichtbij is, en ook over haar twee relaties.

Victoria Woodhull


Hillary Clinton is nu presidentskandidaat. In tegenstelling tot wat velen denken is ze niet de eerste vrouw: Victoria Woodhull ging haar al 144 jaar geleden voor. Een portret van een socialiste, feministe en voorvechtster van de vrije liefde.
Meer portretten

Boekbespreking:
Leren leven zonder lief

 
Een leuk, integer, vlot geschreven verslag van een hernieuwde zoektocht naar de liefde met alle hoop en teleurstelling vandien. Ook voor polyamoristen!
Meer boeken

Poly Lief&Leed:
“Wij zien ons als een gezin”

Een feestelijk polyhuwelijk voor 4 mensen, die nu met 3 kinderen erbij in één groot huis wonen. Wat is hun verhaal? Hoe is dit zo gekomen...?
Meer ervaringen
Ga naar de Pluk de Liefde website
Copyright © 2016 Pluk de Liefde, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp