Copy

Pluk de Liefde PolyZine - oktober 2015

View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

Het is druk deze herfst met polyactiviteiten!
 
In deze Polyzine vind je weer de agenda van de Polyborrels.  Allemaal kansen om ander polyamoristen te ontmoeten: Dordrecht (5 november) en Arnhem (1 december). Het gaat er heel gezellig worden.

De website is uitgebreid met een rubriek Andere Media, verzorgd door Pieter, met daarin een overzicht van interessante Nederlandse en internationale berichten rond ethische nonmonogamie. We zijn erg blij met de hulp van Pieter!
 
We doen verslag van een bezoek door een beroemde Amerikaanse polyamorist. De schrijvers Franklin en Eve van 'More than Two' waren op 24 en 25 oktober in Leiden en Utrecht. 
 
Op onze digitale Polyamorie Starterskit kregen we weer een recensie binnen, deze keer  van Joep Timmer. Lees hoe hij de Starterskit vindt en download hem, als je dat nog niet hebt gedaan. Gratis voor onze lezers. Ook door Joep een opiniestuk over Vrije Liefde en Vrije Seks.

Verder weer nieuwe portretten van onder meer Freddy Mercury and Lady Gaga, en een boekbespreking van "the Origin of Sex". 

Veel leesplezier!
 
 
Belle, Joost en Paul 
 

Polyborrel Dordrecht 5 november en meer...


Wil je gelijkgestemden ontmoeten in een informele sfeer? Binnenkort polyborrels in  Dordrecht (5 november) en Arnhem (1 december). Gezellig een hapje eten? Op 31 oktober een poly-potluck buffet in Amersfoort. Meer behoefte aan een gespreksgroep of iets anders? Op de agenda vind je een overzicht van alle activiteiten. Kijk ook op de agenda van polyamorie.nl.

En.... vergeet je niet aan te melden voor het Pluk de Liefde Nieuwjaarsfeest!
 
Agenda

More than Two - ontmoeting met de auteurs

Op zondagavond 25 oktober presenteerden Eve Rickert en Franklin Veaux hun boeken More Than Two and the Game Changer in de tjokvolle boekhandel Savannah Bay in hartje Utrecht. We waren erbij en doen verslag.

Boekbespreking: The Origins of Sex 


The Origins of Sex, A History of the First Sexual Revolution, (door Faramerz Dabhoiwala) over de geschiedenis van de nonmonogame  seksualiteit in de periode tussen 1600 en 1800. Een belangrijk tijdperk, waarin de  ideeën vanuit de Verlichting werden doorgezet naar het moderne leven. Met diverse hobbels en bobbels…

De Polyamorie Starterskit - recensie door Joep Timmer


“Ik vind De Starterskit Polyamorie een degelijk stukje werk. Bijna alle aspecten waar je tegenaan kunt lopen bij het openen van je relatie naar polyamorie, passeren de revue. De tips en adviezen zijn praktisch en herkenbaar. Er spreekt duidelijk uit dat de schrijver niet alleen uit eigen ervaring put, maar ook met veel mensen heeft gesproken en heeft geluisterd. Wat ik ook prettig vind, is de gedegen schrijfstijl. Het is geschreven vanuit een – nuchtere – beslissing van partners die ervoor kiezen om hun relatie te openen. Dat je in alle rust alle voors en tegens kunt afwegen. Wat als één van de twee verliefd wordt? Dan is het allemaal een stuk heftiger. In een volgende editie fijn daar ook nog iets over te zeggen.”

Joep Timmer
 
Download de Polyamorie Starterskit

Vrije liefde en vrije seksWaarom houden we toch vrije seks en vrije liefde soms zo krampachtig uit elkaar?

Een opiniestuk door Joep Timmer

Nieuw op de website

Nieuw op de site is de rubriek Andere Media, verzorgd door Pieter, met een overzicht van interessante berichten uit andere media. Verder weer een aantal portretten van beroemde nonmonogamisten: Fredy Mercury en Lady Gaga. 
Ga naar de Pluk de Liefde website
Copyright © 2015 Pluk de Liefde, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp