Copy
View this email in your browser

 

Oticon Opn høreapparaterne bestod testen

 
 


Kære <<Fornavn>>

Skyggerne er lange nu.
Og himlen højere.
 
Mens lyset stadigt var gyldent, stred brave mennesker sig gennem byens sommervrimmel og deltog i min uformelle brugertest af Oticons seneste teknologiske landvinding, Oticon Opn høreapparaterne, som jeg skrev om i juni måneds nyhedsbrev (der ligger her).

Jeg havde regnet med, at det var gode høreapparater, vi skulle teste af.
Og dét var det.
 
Testpersonerne har rapporteret tilbage om
Storrumskontorer, der ikke længere er uudholdelige at arbejde i.
Selskabeligt samvær, der er blevet en nydelse.
Glæden over igen at kunne grine sammen med de andre af den samme vittighed.

Og så videre.
Alt det, der i en årrække har krævet kraftanstrengelser med eller uden høreapparater, blev for de fleste af deltagerne helt eller delvis fortid.

Jeg fornemmer, at successen hænger sammen med, at det er lykkedes for Oticon at støtte hjernen med samme hørestrategi, som vores hjerner er skabt til at arbejde med, når vi hører normalt; nemlig at høre mest muligt for så at filtrere det fra, som ikke er væsentligt. Og dette kan kun lade sig gøre, fordi Opn arbejder så hurtigt, at det kan arbejde uden forsinkelser. Det er simpelthen verdens hurtigste og mest præcise høreapparat.

Det er naturligvis afgørende, at din audiolog ved, hvad han eller hun har med at gøre. Det er derfor,  at jeg har brugt min sommer på at lære Opn-apparaterne at kende. Nu er jeg klædt på til at kunne levere de bedst mulige resultater under de sikreste og tryggeste omstændigheder for dig
 
Træerne vokser dog endnu ikke ind i himlen. Nogle testpersoner fandt, at apparaterne giver en alt for stor høreradius. Heldigvis kan man arbejde med og finjustere indstillingerne i forsøget på at finde den optimale indstilling til den enkelte, men selv om Oticon Opn jo, populært sagt, arbejder med hjernen, og selv om hjerner kan beskrives og delvist kortlægges, er der naturligvis ikke to hjerner, der er ens.
Vi sanser overraskende forskelligt.
Og hørenedsættelser er overraskende personlige - med personlige konsekvenser.

Derfor er det ikke garanteret, at Oticon Opn fungerer for dig, hvis du overvejer om du skulle prøve nye høreapparater.  Men jeg vil gerne invitere dig til at teste dem uden forpligtigelser. Giver de dig ikke, hvad du havde forventet, kan du med fornyet sindsro koncentrere dig om de øvrige fremragende høreapparatløsninger.

 
 
De klienter, som har fået tilpasset apparater på inden for de seneste år, og som var så rare at tilbyde at teste Oticon Opn til trods for at de er glade og tilfredse med deres nuværende apparater, er heldigvis stadigvæk glade og tilfredse med deres nuværende løsning.
 
Med en enkelt undtagelse valgte samtlige testpersoner, der var på udkig efter nye apparater, at beholde Opn apparaterne. Og det er ret uhørt i en verden som vores, da vi allesammen ved, at hvad der er klar vellyd for den ene, ikke nødvendigvis fungerer for den anden.
De klienter, der prøvede høreapparater for første gang, endte allesammen med at beslutte, at de ville beholde Opn-apparaterne..

Det koster aldrig noget at låne høreapparater i tre ugers tid med mig som din vejleder og assistent undervejs.  Beslutter du dig for at beholde apparaterne, har du samtidigt sikret dig en VIP-service i årene fremover, der strækker sig noget længere end hvad det normalt er muligt at tilbyde i den audiologiske verden.

Udover at jeg stræber efter udelukkende tilfredse klienter, der til stadighed bruger deres apparater med helse, er jeg ikke nødvendigvis bundet op af faste åbningstider, weekends er ikke altid hellige for mig, hvis du har fart på og jeg kommer gerne hjem til dig eller på dit kontor, hvis du ønsker at undgå transporten.
Kontakter du mig i nu, er vi i gang i næste uge.
 

Jeg glæder mig til at fremlægge vores brugertest for Oticon i morgen.

Jeg glæder mig også til at glæde mange flere med Opn-apparaterne.
Hvis du overhovedet overvejer at prøve et sæt apparater, der fungerer som høreapparater vil gøre i fremtiden, synes jeg, du skal bestille en tid til test nu.

Bliver du glad for dem, har du investeret i et langt mindre bøvlet liv allerede inden bladene har forladt træerne.
Du kan booke en tid direkte i onlinekalenderen – det gør du lige HER, eller du kan ringe eller maile mig (se nedenfor).

De bedste hilsener

 
PS: Hvis du beslutter dig for at beholde det sæt Oticon Opn apparater, vil jeg resten af 2016 kunne forære dig en gave, du har brug for.
Det kan være en Tryghedsordning eller et smart tilbehør, som gør livet med apparaterne endnu lettere.
Lad os se på dit behov, før du beslutter dig.
Gammel Mønt 12, 1.
1117 København K
Tlf: 2999 7099
rwi@regitzewillemoes.dk
www.regitzewillemoes.dk
CVR: 35500200
Mød mig på Facebook

You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to <<Din e-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Regitze Willemoës, Audiologisk coach og stressekspert · St. Kongensgade 88, 1. sal · Kognitivt Center København · Kbh. K 1264 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp