Copy
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Goedemorgen,

Vandaag begint Design District in Zaandam. Ik probeer er vrijdag nog even te zijn, maar ik moet ergens tussendoor ook nog even vieren dat ik de leeftijd bereik waarop ik het antwoord op het leven, het universum en alles meen te moeten hebben.

Het nieuws dat niet in deze nieuwsbrief staat, maar wel binnenkort online komt is dat Vlaar weer terug is van nooit weggeweest. De fabrikant van monitorarmen, die in het verleden onder private label de bekende MOS en E-Motion monitorarmen produceerde, is druk bezig een eigen dealernetwerk op te bouwen.
Kun je niet wachten tot de info online staat, maar wil je meer weten over een dealerschap voor vlaar? mail me dan even, dan krijg je de contactgegevens van me.

Het nieuws van deze week

In sneltreinvaart: In iets minder sneltreinvaart...Velto

Op heel veel plekken wordt gesproken over circulaire economie. Veel ondernemingen zijn er mee bezig en ontwikkelen nieuwe businessmodellen en producten vanuit een duurzame overtuiging.

Een van de interessantere ontwikkelingen vind je (vind ik) bij Velto (zonder anderen tekort te willen doen trouwens).

Velto heeft zichzelf opnieuw gepositioneerd als circulaire onderneming. Voor de stoelen van vandaag moet je bij Interstuhl zijn, voor de wereld van morgen bij Velto

Vacatures

OCS+ Steelcase heeft (nog steeds) een mooie vacature voor een Junior Accountmanager

Werkze deze week en wellicht tot vrijdag

Als ik er vrijdag ben ga ik in ieder geval even langs bij FP Collection & Lonc. Waarom? Dat lees je vanavond op Officenieuws.

Frans Sijtsma
www.officenieuws.com
info@officenieuws.com
06-17710596

 
Copyright © 2016 OfficeRepublic, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp